Sport Centar

Fudbalska zvijezda šokirala priznanjem: Imao sam seks sa rođenom sestrom i tetkom

Početkom 21. vijeka svi zaljubljenici u fudbal i igricu "Football Manager" zapamtili su ime Shiva N'Zigou. Momak koji je bio viđen za veliku zvijezdu bio je član Nantesove akademije, kao tinejdžer je zaigrao u Ligi šampiona, a u historiju afričkog i gabonskog fudbala upisao se na afričkom Kupu nacija 2000. godine kada je postao najmlađi igrač i strijelac otkako se igra to takmičenje.

Fudbalska zvijezda šokirala priznanjem: Imao sam seks sa rođenom sestrom i tetkom

Početkom 21. vijeka svi zaljubljenici u fudbal i igricu “Football Manager” zapamtili su ime Shiva N'Zigou. Momak koji je bio viđen za veliku zvijezdu bio je član Nantesove akademije, kao tinejdžer je zaigrao u Ligi šampiona, a u historiju afričkog i gabonskog fudbala upisao se na afričkom Kupu nacija 2000. godine kada je postao najmlađi igrač i strijelac otkako se igra to takmičenje.

Uprkos velikom talentu, N'Zigou je ubrzo krenuo na turneju po francuskim i belgijskim niželigašima. Na društvenim mrežama pojavila se ispovijest ovog igrača koji je priznao da u vrijeme proboja nije imao 16 već 21 godinu i da je po dolasku u Francusku modifikovao godine kako bi bio konkurentniji u mlađim kategorijama.

“Lagao sam da imam pet godina manje nego što sam stvarno imao kako bih lakše uspio u konkurenciji s mlađima. Kao fudbaler sam potpisao puno unosnih ugovora i u porodicu donio mnogo novca, ali i razdor. Kako bi sav novac zadržao za sebe i poslao njen duh da me čuva kako bih uspio u fudbalu, moj otac je majku žrtvovao u obredu crne magije. U snu mi se prikazalo njegovo pitanje hoće li to da uradi. Odbio sam, ali je to već bilo urađeno. Tada sam imao seksualne odnose sa tetkom, sestrom i bliskim prijateljem, a poslije sam ušao u dugu vezu s drugim muškarcem. Molim vas za oprost…”, rekao je Shiva N'Zigu koji je promijenio vjeru i sada se zove Isaija.

Shiva N'Zigou
KOMENTARI

KOMENTARI