Sport Centar

Veselin Vujović u Banjoj Luci burno proslavio pobjedu Hrvatske te odbio policijsku zaštitu

Veselin Vujović, Crnogorac koji se kao rukometaš proslavio u Srbiji, nakon čega je u Hrvatskoj postao omiljen kao trener Zagreba, a u Sloveniji kao selektor, burno je proslavio nevjerovatno dramatičnu pobjedu jedne od njegovih "drugih domovina" u polufinalu Eura.

Veselin Vujović u Banjoj Luci burno proslavio pobjedu Hrvatske te odbio policijsku zaštitu

Veselin Vujović, Crnogorac koji se kao rukometaš proslavio u Srbiji, nakon čega je u Hrvatskoj postao omiljen kao trener Zagreba, a u Sloveniji kao selektor, burno je proslavio nevjerovatno dramatičnu pobjedu jedne od njegovih “drugih domovina” u polufinalu Eura.

Legendarni Vujo k tome je zbog velikog trijumfa Hrvatske nad Norveškom (29:28) feštao usred Republike Srpske, u Banjoj Luci, gdje na mini-pripremama sa Zagrebom igra prijateljske utakmice s tamošnjim Borcem.

Nakon što su pobijedili domaćine, s njima su u restoranu dvorane Borik gledali kako sedam “zagrebaša” s Hrvatskom pobjeđuje Norvežane poslije dva produžetka, što su euforično proslavili.

Reporter Monda svjedočio je zatim zanimljivoj situaciji. Jedan od policajaca zadužen za sigurnost RK Zagreba u najvećem gradu manjeg bh. entiteta pitao je Vujovića kada planira krenuti prema hotelu, kako bi znao organizirati pratnju do tamo, na što mu je Vujović odgovorio:

“Iskreno, mislim da nam u Banjoj Luci ne treba pratnja policije.”

evropsko prvenstvo u rukometuhrvatskaveselin vujovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Satko
Gost

“Festao usred Republike srpske…autoru,autoru.

wpDiscuz