Sport Centar

Vehabović: Bez obzira hoće li biti još nekih promjena, ova ekipa Veleža već ima kvalitet

Mostarski Rođeni su odigrali tri kontrolne utakmice, a protivnici su bili Široki Brijeg, Varaždin, Sloboda.

Vehabović: Bez obzira hoće li biti još nekih promjena, ova ekipa Veleža već ima kvalitet

Mostarski Rođeni su odigrali tri kontrolne utakmice, a protivnici su bili Široki Brijeg, Varaždin, Sloboda.

Do početka sezone planirane su još dvije, sljedećeg vikenda u Hrasnici, na turniru prvo će se Velež suprostaviti Željezničaru, nakon toga jedna od dvije ekipe, Radnik iz Hadžića ili Famos, ali bez obzira na tu drugu utakmicu, ovaj subotnji okršaj s Željezničarom će imati predznak generalke pred start.

Kroz tri utakmice stručni stožer Veleža nije previše eksperimentirao, nije niti bilo potrebe jer nije bilo velikih promjena u sastavu. Hoće li ih biti, teško je reći u ovom trenutku, iako najave o dolasku jednog ili dva igrača još stoje. To pitanje eventualnog dolaska nekih novih igrača, odnosno pitanje ostanka ili odlaska Nusmira Fajića za ekipu i stručni stožer bi bilo poželjnije što prije riješiti, kako bi prije početka sezone sve stvari bile posložene.

Ono što je činjenica, barem što je bilo vidljivo kroz kontrolne utakmice, jeste da se ekipa uigravala bez Fajića, s tim da su tek male promjene pravljene u zadnjoj liniji barem kada je u pitanju startna postava.

“Odradili smo dobar dio priprema, radili smo dobro u Mostaru, Tarčinu, sada polako ulazimo u završnu fazu. Za razliku od utakmica protiv Širokog Brijega i Varaždina, protiv Slobode se nismo predstavili u najboljem svijetlu, ali treba uzeti u obzir da smo jutro prije trenirali, da je bilo vruće, sparno, ali imamo dovoljno vremena da odradimo neke stvari s kojima nije bio zadovoljan šef, odnosno stručni stožer”, kaže za Dnevni list Edo Vehabović, koji je vrlo važna karika u ekipi Veleža bio i prošle sezone, kao što je to i u ovom trenutku, dvanaest dana prije početka prvenstva.

Vjeruje da će momčad biti uskoro na višoj razini.

“Čekaju nas već za vikend još dvije utakmice i vjerujem da će to izgledati puno bolje na terenu. Ova ekipa, igrači, se izuzetno dobro poznaju i to može biti samo jedan plus za sljedeću sezonu. Vidjet ćemo hoće li se eventualno još nešto promijeniti u nastavku, kada je u pitanju igrački kadar, ali mislim da ova ekipa ima svoju kvalitetu koju će pokazati u Premijer ligi”, zaključio je Edo Vehabović.

PLBiH

edo vehabovicfkvelez
KOMENTARI

KOMENTARI