Sport Centar

Meč Velež – Borac registrovan službenim rezultatom, stadion Rođeni suspendovan

Sjednica Takmičarske komisije NSBiH održana je danas u prostorijama Saveza u Sarajevu.

Meč Velež – Borac registrovan službenim rezultatom, stadion Rođeni suspendovan
FOTO: Facebook/FK Velež Mostar

Sjednica Takmičarske komisije NSBiH održana je danas u prostorijama Saveza u Sarajevu.

Na sjednici je između ostalog razmatrana jučerašnja utakmica 10. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine FK Velež-FK Borac u Mostaru koja je prekinuta u 82. minuti zbog ulaska navijača u teren.

Takmičarska komisija je registrovala meč službenim rezultatom 0:3 u korist FK Borac.

Donijeta je odluka o suspneziji stadiona „Rođeni“ u Mostaru do donošenja odluke Disciplinske komisije NS/FS BiH.

Predsjednik FK Velež Šemsudin Hasić i ostala lica odgovorna za organizaciju utakmice biće predmet odlučivanja Disciplinske komisije NSBiH.

“Nogometni savez Bosne i Hercegovine najoštrije osuđuje napade koji su, za sada, neidentifikovana lica izvršila na službenim osobama u kojim je bio ugožen fizički integritet ljudi, te je potrebno hitno poduzimanje svih mjera kako se ovakvi incidenti više nikad ne bi ponovili”, poručili su iz NSBiH.

fkvelezsemsudin hasicstadion rodjeni
KOMENTARI

KOMENTARI

BOSNJACI!
Gost

Srbin iz SNSD Dragomir Djaic kaze Policija NIJE HTJELA GARANTOVATI sigurnost??!!Evo jugobalye pa vi opet nasjedajte na beogradske emdije po BiH i p0ljujte po Bakiru, Muji, Fadilu..pljujte na SDA, na Reisa, na IVZ..JESTE LI VISE PROGLEDALI PROKLETE NAIVNE BUDALE??????

East side
Gost

Jebo te Bakir, on i takvi kao on su ovo sve i omogucili.

KMETOVSKOM KOPILETU IZNAD EAST SIDE
Gost
KMETOVSKOM KOPILETU IZNAD EAST SIDE

Kopile mrtvu ti okoticu natako saam sebi na to malo kurrca sto imas..naprcice ti se Bakir mrtvih, jebbacemo vam gnjidovsku okoticu..nema vise JNA da vas brani a vase botovanje proiv SDA I bAKIRA JE DAVNO ISPRICANA PRICA(GODINA 92:- “AFERA” PROTIVG mLADIH mUSLIMANA(DANAS PROTIV sda)…”afera”agrokomerc”-danas milion afera i to iskljucivo na adresu SDA(snsd i hdz SU MILE MAJKE,ONI SU POSTENI..ISTO KO I 92E!)…NAPADI NA bOSNJAKE..BELAJ NA UTAKMICAMA I STELE..sve isto ko i 92-E.mISLIS FAKAT DEBILUI KMETOVSKI DA SMO TOLIKE BUDALE????

@EAST SIDE
Gost

POPUSI GA GENOCIDNO KOPILE.NE PADAMO VISE NA VASE BOTOVANJE I “AFERE” NARUCENE IZ SRBIJE A REALIZOVANE PREKO SRBSKIH MEDIJA U BIH, CAK STE I SPORTSKE PORTALE OKUPIRALI!)

Neko iz mase
Gost

Neka sudije sude normalno nikada se neće ovo ponoviti,dok ako se ponovi nije isključeno da se ovako nešto dwesi na nekom drugom stadionu.

Dobro isplanirano od strane GICINOG saveza...
Gost
Dobro isplanirano od strane GICINOG saveza...

Ovo je za OSU i SIPA….Za Tuzilastvo jer postoje indicije da je sve izrezirano…prekid,..paljevina auta u tunelu(sudije samovoljno zastale, ostale na benzinskoj, cekali d aprodje golf…ubacena baklja u auto dok su ga lupali sipkama, palicama(cime sve ne ..kad srbin laze-zna se kako laze!)…a niko nema opeklina????)….Vide ne mogu Velezu i hasicu nista pa onda daj kako mzoe..inceniranim scenama….ZATO I GANJAJU oSMICU DA KAKO osa NEBI MOGLA NISTA DA ISPITA A U sipi SVAKAKO RADE VECINOM snsd I hdz KADAR ,KAO I U tUZILASTVU TAKO DA SU osigurani sa te strane….

wpDiscuz