Sport Centar

Uprava Radnika odlučila: Slavki Petroviću nova uloga i veća ovlaštenja u bijeljinskom timu

Na današnjem sastanku Upravnog odbora FK Radnik, šef stručnog štaba Slavko Petrović imanovan je u tim menadžera kluba.

Uprava Radnika odlučila: Slavki Petroviću nova uloga i veća ovlaštenja u bijeljinskom timu

Na današnjem sastanku Upravnog odbora FK Radnik, šef stručnog štaba Slavko Petrović imanovan je u tim menadžera kluba.

Ovo imenovanje neće ništa promjeniti u radu Petrovića sa igračima, samo će se njegova veća ovlaštenja u ekipi iz Premijer lige BiH, kada je selektiranje igračkog kadra, povećati, prenosi portal Dešavanja u Bijeljini.

“Prihvatio sam ovu odluku UO, želim da doprinesem daljem napretku i razvoju kluba. Želim da istaknem da sam Upravnom odboru prezentovao da ne želim da u bilo kakvim pregovorima sa igračima učestvujem sam, bez prisustva nekog iz Upravnog odbora. Ne bih volio da se moje ime povlači u negativnom kontekstu. Upravni odbor je odlučio da u pregovorima sa mnom uvijek učestvuje Zoran Sofrenić, a konačnu odluku će na kraju uvijek donositi Upravni odbor”, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini Slavko Petrović.

Osnovni cilj ovakve odluke Upravnog odbora je da se pravilno selektuju eventulana pojačanja, da se Petroviću daju veća ovlaštenja.

“Petrović je neko u koga imamo puno povjerenje tako da smo iz tog razloga donijeli ovu odluku. Očekujem da veoma brzo krene sa aktivnostima po ovom pitanju, jer kako sada stvari stoje u maju možemo očekivati i nastavak lige, a do tada je neophodno završiti mnogo posla”, rekao je predsjednik Upravnog odbora Predrag Perković.

Petrović i Sofrenić će već sutra krenuti sa aktivnostima oko razgovora sa trenutnim igračkim kadrom i rješevanajem njhovog statusa u klubu.

“Trenutno imamo 18 igrača sa kojima moramo razgovarati. Jednima tokom ljeta ističe ugovor, dok određeni broj ima posebne klauzule u svojim trenutnim ugovorima. Pod hitno to moramo riješiti kako bi znali sa čim raspolažemo u narednom periodu. Već sutra ću sa šefom struke, gospodinom Petrovićem organizovati dinamiku razgovora”, rekao je Zoran Sofrenić, za Dešavanja u Bijeljini, koji je ispred Upravnog odbora imenovan kao osoba koja će pomoći Petroviću u selekciji igračkog kadra.

fkradnikslavko petrovic
KOMENTARI

KOMENTARI