Sport Centar

Uhapšeni u Hrvatskoj: Bivši vođa navijača Dinama i član Delija završili u zatvoru zbog droge

Bivši vođa navijača zagrebačkog Dinama Bad Blue Boysa Goran Hajduković Čupko te navijač Zvezde i navodni pripadnik Delija Dragan Pavlović, nalaze se u istražnom zatvoru.

Uhapšeni u Hrvatskoj: Bivši vođa navijača Dinama i član Delija završili u zatvoru zbog droge

Bivši vođa navijača zagrebačkog Dinama Bad Blue Boysa Goran Hajduković Čupko te navijač Crvene zvezde i navodni pripadnik Delija Dragan Pavlović, nalaze se u istražnom zatvoru u Hrvatskoj, prenosi Index.hr.

Istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu prihvatio je prijedlog Općinskog državnog tužilaštva u Karlovcu za određivanjem istražnog zatvora koji po rješenju može trajati najduže 30 dana.

Njih je prije sedam dana, u srijedu, 17. aprila kod naplatne postaje Karlovac na autocesti A1 zaustavila policija te kod njih pronašla marihuanu, kokain i dva pištolja.

“Policijski službenici Ravnateljstva policije zaustavili su teretni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 44-godišnji državljanin Hrvatske, a kao suvozač u vozilu se nalazio i 47-godišnji državljanin Srbije. Vizualnim pregledom vozila u otvorenom tovarnom prostoru uočeno je više vreća ispunjenih nepoznatom materijom za koju se posumnjalo da bi se moglo raditi o drogi cannabis marihuani”, objavili su tada iz MUP-a.

U njihovom vozilu je u više vreća i paketima građevinskog stiropora pronađeno 170,6 kilograma suhe biljne materije za koju je preliminarnim testiranjem utvrđeno da se radi o drogi cannabis marihuani. Pronađena droga bit će dostavljena na vještačenje u Centar za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja “Ivan Vučetić” u Zagrebu. Tokom pretrage pronađeno je i 0,7 grama bijele praškaste materije nalik na drogu kokain, dva pištolja Glock s 53 komada pripadajućeg streljiva i dva mobitela. S ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti ovog događaja, kriminalističko istraživanje se nastavlja.

dragan pavlovicfkcrvenazvezdagoran hajdukovicnkdinamo
KOMENTARI

KOMENTARI