Sport Centar

U subotu počinje Sarajevo Tower S.ketch Street Volleyball 2017

Pripreme za Sarajevo Tower S.ketch Street Volleyball 2017 se privode kraju. Tereni za ovu manifestaciju će biti postavljeni na trgu ispred BBI Centra. Rok za prijave ekipa je produžen do petka. Pravo učešća imaju sve djevojčice rođene 2000. godine i kasnije, a biće podijeljene u tri konkurencije:  00-01; 02-03; 04-mlađe. I ove godine će učestvovati preko 300 djevojčica.

U subotu počinje Sarajevo Tower S.ketch Street Volleyball 2017

Podsjećamo da svi zainteresovani mogu preuzeti prijavnicu na web stranici turnira www.sketch.ba ili www.odbojka.ba. Prijavu je potrebno poslati e-mailom na info@sketch.ba.

Finalna registracija ekipa je u subotu, 26.08. do 8:45 sati ispred BBI Centra. Mečevi će se igrati u subotu i nedjelju, od 9:00 do 20:00 sati. Finalni mečevi su na rasporedu u nedjelju, od 18:00 sati.

Kvalitentna odbojka, muzika, nagradne igre za publiku, i još mnoštvo dodatnog sadržaja garantuje izvrstan provod ispred BBI Centra ovog vikenda. Svi posjetioci i učesnice će se moći osvježiti Juicy Fruits sokovima u novom pakovanju. Šareni okusi Juicy Fruits crvene naranče, limunade, jabuke, multivitamina, narančade i naranče/nektarine dobili su svoja nova kul slova, boje i novi dizajn ambalaže. Prve tri ekipe u sve tri konkurencije nagrađuju Sarajevo Tower, Juicy, Bracom, Alvogen i SAS.

Više informacija o takmičenju dostupno je na FB/SketchStreetVolleyball.

Ovu manifestaciju su podržali: Sarajevo Tower, Juicy, Remove, Alvogen, Rail Cargo Logistics, BBI Centar, Apartmani Štini do – Bjelašnica, SAS, klix.ba, RSG radio, Antena Sarajevo, scsport.ba,  Oslobođenje, i Hayat TV.

bekosarajevo tower s.kertch street voleyball 2017
KOMENTARI

KOMENTARI