Sport Centar

U Mostaru se održava humanitarni malonogometni turnir ”Suci humanitarci”

Udruženje/Udruga nogometnih/fudbalskih sudaca i instruktora suđenja HNK/Ž organizator je Četvrtog tradicionalnog malonogometnog turnira sudijskih udruženja NS/FS BiH pod nazivom "Suci humanitarci".

U Mostaru se održava humanitarni malonogometni turnir ”Suci humanitarci”

Udruženje/Udruga nogometnih/fudbalskih sudaca i instruktora suđenja HNK/Ž organizator je Četvrtog tradicionalnog malonogometnog turnira sudijskih udruženja NS/FS BiH pod nazivom “Suci humanitarci”.

Turnir će se održati 1.2. 2020. godine u Mostaru u dvije dvorane (Bijeli brijeg i Sjeverni logor). Na turniru će nastupiti predstavnici (suci i instruktori suđenja) svih udruga iz cijele BiH koje će biti podijeljene u dvije skupine sa početkom u 9 sati odvojeno po dvoranama.

Svečano otvaranje turnira je zakazano za subotu 1.2.2020 g. 15.45 sati u dvorani Sjeverni logor u kojoj će uslijediti i završnica odmah nakon otvaranja.

Nakon turnira je zakazana večera u hotelu Mostar te prihod simboličnih uplata od svih sudionika, kojih će ove godine brojati oko 200, donirat će se na dvije adrese: Caritasovu radionicu s invaliditetom: Nazaret,Emanuel i Betlehem i Udruženje roditelja i prijatelja osoba s posebnim potrebama SUNCE Mostar. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da dođu i uveličaju ovu humanitarnu akciju kao i da uživaju u malonogometnim vještinama “ljudi u crnom”.

Ulaz je SLOBODAN.

suci humanitarci
KOMENTARI

KOMENTARI