Sport Centar

U julu tradicionalna škola biciklizma za najmlađe ‘Giro Bambino’

Tradicionalna škola biciklizma za najmlađe "Giro Bambino" u organizaciji Udruženja Giro di Sarajevo, koja je trebala biti održana danas, nakon konsultacija sa stručnjacima iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda pomjerena je za 7. juli.

U julu tradicionalna škola biciklizma za najmlađe ‘Giro Bambino’

Tradicionalna škola biciklizma za najmlađe “Giro Bambino” u organizaciji Udruženja Giro di Sarajevo, koja je trebala biti održana danas, nakon konsultacija sa stručnjacima iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda pomjerena je za 7. juli.

– Pojašnjeno nam je da je ovo promjenjivo vrijeme stiglo malo ranije nego što je to bio slučaj ranijih godina. Mislimo da ćemo u julu imati savršene uslove, uz dovoljno toplo vrijeme kako bi sva dječica maksimalno uživala – kazao je menadžer projekata Giro di Sarajevo Emir Hulusić.

Podsjetio je da će u četvrtak, 21. juna biti održana biciklijada u okviru Novogradskih dana, a u saradnji sa Općinom Novi Grad.

– Vozit ćemo do Otoke i nazad do Centra “Safet Zajko” i ovim putem proslaviti saradnju Općine sa gradom Pesarom iz Italije. Već dva dana kasnije na A transferzali na Dobrinji organizujemo, nakon mnogo vremena, Državno prvenstvo u biciklizmu u disciplini vožnje na hronometar – naglasio je Hulusić, saopćeno je iz Udruženja Giro di Sarajevo.

giro bambino
KOMENTARI

KOMENTARI