Sport Centar

U Borcu rekli stop igračima iz Srbije, vraćaju se Avdukić i Trivunović?

U Borcu rekli stop igračima iz Srbije, vraćaju se Avdukić i Trivunović?

Jedan od članova Upravnog odbora FK Borac otkrio je u razgovoru za pravdabl.com nekoliko detalja koji će se desiti u narednih nekoliko dana.

”Vratićemo se u Premijer ligu za godinu dana. Već sada možemo poručiti konkurenciji da svoje planove vezuje za neku drugu godinu, ovo je Borčeva. Borac će u novom šampionatu imati sve premijerligaške igrače. Ono što ostane od nas, a to su sigurno Raspudić, Maletić, Runić, Popović, Dujković, Savić i Škorić, priključiće im se još 4-5 poznatih imena iz Premijer lige, kao i još toliko najboljih iz Prve lige RS. Mi već znamo koji su to igrači, ali kako još nije počeo prelazni rok, nećemo licitirati. Ono što možemo reći jeste da je naša nova jedninica povratnik Asmir Avdukić, a pored njega angažovaćemo Trkulju iz Kozare, ili Kutića iz Krupe. Borac je završio sa igračima, ali i trenerima iz Srbije, ako Bog da za sva vremena! Baziraćemo se na banjalučku regiju, Krajinu, ali i cijelu Republiku Srpsku, jer mi i jesmo odavde”.

U pojedinim medijima se pojavila informacija da je Zlatko Jelisavac novi trener Borca. Prednost ima sadašnji trener Borče Sredojević.

”Ni govora o Jelisavcu, to je novinarska patka. Prvi u krugu pregovovora jeste sadašnji trener Borče Sredojević, a onda poslije njega slijede Vule Trivunović, Oliver Jandrić, Zoran Dragišić i Igor Janković. Između ovih pet imena je novi – stari trener Borca”.

riad bajicterry stotts
KOMENTARI

KOMENTARI