Sport Centar

Turski mediji hvale Višću: On je u boljoj formi nego kompletan napad Fenera

Danas će u Turskoj veliki derbi odigrati Fenerbahce i Basaksehir.

Turski mediji hvale Višću: On je u boljoj formi nego kompletan napad Fenera

Danas će u Turskoj veliki derbi odigrati Fenerbahce i Basaksehir.

Meč počinje od 17 sati, a oči javnosti na Bosforu uprte su u Edina Višću. Najbolji igrač Basaksehira bio je želja Fenera tokom ljeta, ali do transfera nije došlo.

Portal “Cumhuriyet.com.tr” objavio je da je Višća najveća opasnost za gol Fenera, te da je na posljednje tri utakmice u prvenstvu imao znatno bolji učinak nego kompletan tim Fenera.

Višća je bio strijelac tri pogotka i tri puta asistent, dok je Fener postigao svega dva gola na tri meča. Napadač Basaksehira ponovo se našao na spisku selektora Roberta Prosinečkog i bit će jedan od igrača od kojih mnogo očekujemo na predstojećim utakmicama.

basaksehiredin viscafenerbahce
KOMENTARI

KOMENTARI

safet susic
Gost

kad predribla igraca, pretrciga u raskoraku, iz trka ubaci u srce peterca, pomogne u vezi po potrebi kad je presing, vrati se nazad i uzme svom cuvaru loptu – smatracu ga igrace, do tada jok. nit zna prediblati, nit pretrcati, nit je za veznog, nit zna zadrzati loptu, nit oteti svom cuvaru, nit nabaciti kako treba. najcesce je u repki manjak na terenu, a hajrovic je izmislio lopte za njega. samo hajrovic, gine, trci, leta, pomaze u vezi, suta, nabacuje, vraca se – i ne moze izdrzati ni 65min tog tempa, a ovaj moze da zuji beskorisno 120min.

wpDiscuz