Sport Centar

Trivunović jučer odveo ekipu GOŠK-a u Sarajevo pred utakmica Kupa BiH u Kaknju: Čekaju nas teški uvjeti

Prva današnja utakmica četvrtfinala Kupa BiH bit će odigrana u Kaknju između domaćeg Rudara i GOŠK-a iz Gabele, s početkom od 15 sati.

Trivunović jučer odveo ekipu GOŠK-a u Sarajevo pred utakmica Kupa BiH u Kaknju: Čekaju nas teški uvjeti

Prva današnja utakmica četvrtfinala Kupa BiH bit će odigrana u Kaknju između domaćeg Rudara i GOŠK-a iz Gabele, s početkom od 15 sati.

Ovaj meč je i jamstvo da će se među četiri najbolje ekipe najmasovnijeg nogometnog natjecanja naći jedan član Prve lige FBiH. U Gabeli se svakako nadaju da bi to mogli biti oni, bez obzira što se igra u Kaknju.

Ekipa koju vodi trener Vule Trivunović je imala jako dobre pripreme, s kompletiranim igračkim kadrom od prvog dana i željenim pojačanjima. Po planu nije samo to što nisu odigrali generalnu probu s trebinjskim Leotarom prošlog petka.

“Padalo je čitavu noć s četvrtka na petak, teren je plivao i morali smo zvati ljude rano ujutro da ne kreću jer ne bi bilo uvjeta za igranje utakmice. Mislim da bi više izgubili nego dobili”, govori Vule Trivunović za Dnevni list, ističući da je ekipa ipak imala dobre pripreme.

“Odigrali smo dovoljan broj utakmica prethodno, pa ukoliko sam morao birati između utakmice s Leotarom na poplavljenom terenu ili ozljede, radije sam izabrao da se ne odigra. Odradili smo kvalitetan trening i imamo sve igrače zdrave za Kakanj”.

Gabelski nogometaši su jučer boravili u Sarajevu, gdje su noćili uoči utakmice s Rudarom.

Dobro je raspoloženje, nemamo nikakvog pritiska, igrači mogu igrati utakmicu za sebe, za GOŠK i ljude koji ga vode i ulažu toliko napora da bi jedan mali klub funkcionirao kao da smo stabilan premijerligaš. Mislim da nemamo što izgubiti, nego možemo samo dobiti ukoliko budemo pravi i odigramo kvalitetnu utakmicu po sigurno izuzetno teškom terenu jer već neko vrijeme pada kiša. Očekuju nas teški i nenogometni uvjeti za igru”, napominje šef struke GOŠK-a.

Klub nikad nije igrao polufinale Kupa, također ni većina igrača, tako da je ovo dovoljan motiv.

“Osim toga ukoliko bi prošli, imali bi dvomeč s premijerligašem pa sama ta činjenica da bi imali priliku igrati u Banjoj Luci, na Grbavici, Pecari, Pod Bijelim Brijegom… im je dodatni motiv da pokažu još više na terenu i izbore dvomeč s vodećim ekipama Premijer lige”.

Jednako rezoniraju i na drugoj strani.

“Oni će sigurno biti motivirani. Žao mi je što neće biti lijepo vrijeme da dođe što više ljudi na tribine, ali na to ne možemo utjecati. Svjesni smo kvaliteta koje posjeduje ta ekipa. Biće teška utakmica, a ja se nadam da imamo dovoljno kvalitete da izborimo polufinale”, kaže Trivunović.

GOŠK je ove sezone već savladao Rudar i to u gostima sa 4:3. U okviru 14. kola Prve lige FBiH u Kaknju ih je vodio upravo tad još uvijek novi trener, Trivunović.

Oni nisu mnogo mijenjali sastav, imaju možda jednu – dvije promjene. Mislim da tu nema nepoznanica između nas, znamo tko su njihovi opasni igrači i gdje trebamo obratiti pozornost, ali to ću zadržati za svlačionicu. Kvalitetno smo se pripremili pa ćemo vidjeti hoće li to biti dovoljno”, zaključio je Vule Trivunović.

fkrudarkakanjnk gošk gabelavule trivunovic
KOMENTARI

KOMENTARI