Sport Centar

Trivunović izvršio prozivku: Pojačali smo igrački kadar i sigurno ćemo ući u Premijer ligu

Prozivkom koju je izvršio šef stručnog štaba NK GOŠK-a, Vule Trivunović poćele su pripreme za proljetni dio sezone ovog prvoligaša. Nakon sastanka sa igračima održan je i prvi trening na stadionu "Perica Pero Pavlović".

Trivunović izvršio prozivku: Pojačali smo igrački kadar i sigurno ćemo ući u Premijer ligu

Prozivkom koju je izvršio šef stručnog štaba NK GOŠK-a, Vule Trivunović poćele su pripreme za proljetni dio sezone ovog prvoligaša. Nakon sastanka sa igračima održan je i prvi trening na stadionu “Perica Pero Pavlović”.

Gabeljani u drugi dio sezone ulaze dobro pojačani, kako u igračkom tako i u strućnom kadru.

Ovom prilikom, po običaju obratio se stručnom štabu i igračima, prvi čovjek NK GOŠK-a, predsjednik, Lujo Ilić koji je rekao:

“Imamo novih igrača, ali i druge ljude u stručnom štabu. Od prvog mjesta, naravno nismo odustali i idemo na osvajanje titule prvaka Prve lige FBiH i ulazak u elitu bh. fudbala, Klub je izmirio sve finansijske obaveze prema igračima, te osigurao sjajne uslove da se zacrtani plan Upravnog odbora kluba ispuni”.

Puno sreće igračima je poželio i sportski direktor, Andrija Jurković koji je rekao:

“Od srca Vam želim puno sportskog uspjeha u 2020. godini, puno sreče, zdravlja i da ispunimo naš plan, povratak u BH Telecom Premijer ligu BiH”, riječi su direktora NK GOŠK-a, Andrije Jurkovića.

Novi šef struke jednog od najstarijih klubova u regiji, NK GOŠK -a, Vule Trivunović, izmeđ ostalog je rekao:

“Ambicije su više nego jasne, povratak u elitu bh. fudbala, Uprava kluba sjajno radi svoj posao, osigurala je odlične uslove kako bismo ostvarili zacrtano, pojačali smo igrački i sigurno ćemo ostvariti cilj, ulazak u Premijer ligu BiH”.

Prvu kontrolnu utakmicu GOŠK će odigrati već u subotu 25. januara u sklopu 30. Jubilarnog turnira “Memorijal Andrija Anković”, to je polufinalna utakmica ovog turnira između domaćeg GOŠK-a i Sutjeske iz Nikšića.

Rezultati by SofaScore
nkgoškgabelavule trivunovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Ludimilojko
Gost

Novinar, a ne zna razliku između ć I č…. puno vam je I 500 plate

wpDiscuz