Sport Centar

Traže odlazak odgovornih: Navijači Cibone žele spasiti klub, uskoro osnivaju udruženje

Košarkaški klub Cibona daleko je od slavnih dana toliko da je praktički dotaknula samo dno i teško da će se iz te situacije izvuća. Pogotovo neće s ljudima koji je trenutno vode, smatraju navijači ovog kluba koji će uskoro osnovati organizaciju 'Mi smo Cibona'.

Traže odlazak odgovornih: Navijači Cibone žele spasiti klub, uskoro osnivaju udruženje

Košarkaški klub Cibona daleko je od slavnih dana toliko da je praktički dotaknula samo dno i teško da će se iz te situacije izvuća. Pogotovo neće s ljudima koji je trenutno vode, smatraju navijači ovog kluba koji će uskoro osnovati organizaciju ‘Mi smo Cibona’.

Pokrenuta je akcija za spas Cibone kojom se traži odlazak svih odgovornih sa svojih mjesta jer se Cibona ne vodi transparetno i prosperitetno.

“Ona će uskoro rezultirati osnutkom udruge simboličkog naziva „MI SMO CIBONA“. Ovo je udruga simpatizera i navijača Cibone koja nije nasljednik niti jedne od prošlih udruga pa tako ni Smogovaca, ovo nije akcija „lijevih“ niti „desnih“, ovdje nema politike nego čiste emocije od strane onih koji Cibonu vole bez interesa, a ne iz interesa. Cilj nam je neumorno ukazivati na sve loše što se događa u i oko Cibone, propitati rad sadašnje uprave kluba (i svih budućih!), ponovno približiti Cibonu svim zaljubljenicima u košarku u Zagrebu te pokazati kako još postoje oni kojima je stalo do Cibone i koji od nje neće odustati”, naglašeno je u obavještenju navijača.

Ovu akciju podržalo je niz poznatih ličnosti, među kojima prevladava domaća glumačka elita, ali i bend Zaprešić Boys.

kkcibona
KOMENTARI

KOMENTARI