Sport Centar

Tottenham poslao ponudu Seadu Kolašincu od 5.5 miliona eura godišnje

Prema pisanju inostranih medija, Tottenham je poslao ponudu Seadu Kolašincu, kojem ističe ugovor sa Schalkeom na kraju sezone.

Tottenham poslao ponudu Seadu Kolašincu od 5.5 miliona eura godišnje

Nedavno se pojavila informacija da je Everton poslao ponudu Kolašincu, a sada se isto piše i za Tottenham, koji reprezentativcu Bosne i Hercegovine nudi godišnju platu od 5.5 miliona eura.

Navodno, Everton je ponudio deset miliona godišnje, međutim u tu cifru uračunati su bonusi. Kolašinac je već odbio ponudu Schalkea za produživanje ugovora, a Rudari su mu nudili 4.2 miliona eura.

Lijevi bek Schalkea povezivao se sa mnogobrojnim klubovima iz Engleske i Italije, a trenutno je jedan od najtraženijih fudbalera u Evropi.

schalkesead kolasinactottenham
KOMENTARI

KOMENTARI

kuronja
Gost

evo i po drugi put vam jebo on mater,kao da je to neka igracina pa se klubovi slomise da ga dovedu, koji ste vi kreteni ne znate sami napisati post nego kopirate od drugih, tako je to kad nepismeni ljudi vode ovu stanicu,ne samo ovu nego i sportsport i klix šljam i katastrofa

Samkodk
Gost

Jest igracina je glupi vlashino procitaj njemacku stampu konjino glupa. Izabran je u tim bundeslige uostalom sta znaju glupi srbi vama je glavni sport Waterpolo.

kuronja
Gost

jebo ti on mater vodi ga kuci ako ti je igracina,za reprezentaciju se ne igra onako, za reprezentaciju se zivot daje,a to sto on pruza u salkeu ja nemam nista od toga, kad je u reprezentaciji karina lik

Samkodk
Gost

Glupsone gledaj zvezde granda posto vam je to glavni sport u bih i mani se fudbala.

kuronja
Gost

kupi vecu diptriju idiote ocito je da ne vidis dobro

wpDiscuz