Sport Centar

Toni Karačić vjerovatno neće voditi Široki Brijeg protiv Borca, zamijenit će ga Jure Ivanković

Široki Brijeg će u nedjelju na Pecari dočekati Borac u utakmici 20. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, a prema svemu sudeći domaće sa klupe neće voditi Toni Karačić, koji je "prikovan" za krevet zbog viroze i visoke temperature.

Toni Karačić vjerovatno neće voditi Široki Brijeg protiv Borca, zamijenit će ga Jure Ivanković
FOTO: Jure Ivanković (FOTO: Facebook stranica NK Široki Brijeg)

Široki Brijeg će u nedjelju na Pecari dočekati Borac u utakmici 20. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, a prema svemu sudeći domaće sa klupe neće voditi Toni Karačić, koji je “prikovan” za krevet zbog viroze i visoke temperature.

U tom protiv Borca Široki Brijeg će s klupe voditi prvi pomoćnik Jure Ivanković.

„Nadam se da ćemo u ove tri prvenstvene utakmice na startu proljetnog dijela ostvariti maksimalan učinak i uključiti se u borbu za vrh, gdje nam je po kvaliteti i mjesto“, rekao je na konferenciji za novinare pomoćni trener Jure Ivanković, dodavši:

“Borac je zahtjevan protivnik, s puno iskustva i dobrih pojedinaca, koji je primio najmanje golova, ali mi znamo od koga prijeti najveća opasnost. Vjerujem da će Široki u nedjelju odigrati utakmicu na visokoj razini i pobjedom otvoriti drugi dio prvenstvene utrke”.

Pouzdani Ante Hrkać, unatoč brojnim izostancima (Matić, Vukoja, Bagarić, Kvesić, Jović) i također predviđanjima o teškoj utakmici protiv protivnika čije su prve violine Vranješ, Zakarić i Kajkut, ipak je optimističan u pogledu konačnog ishoda nedjeljnog derbija i vjeruje da će sva tri boda ostati na Pecari. Pritom, pogreške će biti nužno svesti na najmanju moguću razinu i neutralizirati opasne protunapade banjalučke momčadi.

Široki Brijeg se na pripremama, potvrdili su i pomoćni trener Ivanković i Hrkać, podigao fizički i otklonjeni su nedostatci uočeni tokom jeseni i spremno se dočekuje nastavak sezone.

PREMIJER LIGA BIH

fkboracjure ivankovicnksirokibrijegtoni karacic
KOMENTARI

KOMENTARI