Sport Centar

Tonći Kukoč žestoko kritikovao Mujakića i društvo: Ne bi osvojili 2. HNL

Dinamo je slavio protiv protiv Hajduka u derbiju (2-0), a mnogi navijači splitskog kluba zamjerili su Nihadu Mujakiću i društvu na pristupu jer je izgledalo kao da se 'čuvaju' za Goricu.

Tonći Kukoč žestoko kritikovao Mujakića i društvo: Ne bi osvojili 2. HNL

Dinamo je slavio protiv protiv Hajduka u derbiju (2-0), a mnogi navijači splitskog kluba zamjerili su Nihadu Mujakiću i društvu na pristupu jer je izgledalo kao da se ‘čuvaju’ za Goricu.

Hajduk je otvoreno prozvao kontroverzni Tonći Kukoč, bivši fudbaler Zrinjskog, koji trenutno igra u Opatiji u 2. HNL.

“Izuzev Livaje i Kalinića, ovakav Hajduk ne bi osvojio ni 2. HNL. Polovina njih ne bi mogla napraviti razliku u drugoj ligi. Nama su već godinama krivi Dinamo, Rijeka, Osijek… A jedina i prava istina je da mi bušimo sami sebe. Deset godina ljudi koji vode klub nemaju plan ni program, svaki koji dođe na mjesto predsjednika kaže ‘sljedeće godine ćemo se boriti za naslov prvaka i igrati Evropsku ligu. Zadnji primjer je trenutni predsjednik, blefer, koji na pitanje kako će Hajduk izaći iz minusa odgovara da će Hajduk sljedeće godine igrati skupinu Evropske lige i boriti se za trofeje! S kim, molim te??”, napisao je Kukoč.

Hajduk je trenutno daleko od borbe za Evropu te će sezonu najvjerojatnije završiti na petom mjestu na kojem se trenutno i nalaze.

“Zašto Dinamo osvaja naslove i igra svake godine u Europi? Zato jer u Dinamo ne može doći igrati bilo tko. Imaš igrače koji rade razliku i koji su navikli da se na svaku utakmicu mora ići na tri boda, znaju igrati s tim pritiskom, a mi to nemamo. Možemo mi lagati sami sebe koliko hoćemo, ali to je tako. Postalo je važnije koliko toga prodaš, koliko pretplatnika imaš, nego kakav rezultat imaš. Izgubili smo 10 godina, ne moramo još 10. Edouk, Jairo, Diamantakos ili kako se već zovu, koštaju Hajduk godišnje više od milijun eura, za peto mjesto?”, dodao je bivši igrač Zrinjskog.

hajduknihad mujakictonci kukoc
KOMENTARI

KOMENTARI