Sport Centar

Tadić: Nikad u životu nisam video trostruku kaznu, jedan čovjek ukrao nam je sve

Kapiten fudbalera Ajaxa Dušan Tadić kritikovao je italijanskog sudiju Gianlucu Rocchija i poručio da je njegov tim "pokraden" protiv Chelseaja (4:4) u utakmici Lige šampiona u Londonu.

Tadić: Nikad u životu nisam video trostruku kaznu, jedan čovjek ukrao nam je sve

Kapiten fudbalera Ajaxa Dušan Tadić kritikovao je italijanskog sudiju Gianlucu Rocchija i poručio da je njegov tim “pokraden” protiv Chelseaja (4:4) u utakmici Lige šampiona u Londonu.

Ajax je u posljednjih pola sata ispustio visokih 4:1 tako što je ostao sa čak dva igrača manje u rasponu od od 68. do 69. minuta zbog drugog žutog karto Daleyja Blinda i Joela Veltmana.

“Bili smo mnogo bolji. Sada bismo morali da pričamo o našoj igri, imali smo sve pod kontrolom, vodili 4:1, a onda je jedan čovek ukrao sve od nas. Veoma sam razočaran”, rekao je Tadić poslije utakmica, a prenose britanski mediji.

Tadić je objasio da je kod isključenja Blinda prvobitno bio fauliran, a da isključenje nije zaslužio Veltman prilikom penala za domaće.

“Nikad u životu nisam video trostruku kaznu, nikad… Sve je počeo od Blinda, koji je bio fauliran od Pulišića. Ne volim izgovore, niti da pričam o drugima, ali smo sada morali da pričamo kako je Ajax bio bolji od Chelseaja. Ne možemo jer je jedan čovek uništio utakmicu”, ljut je bio Tadić.

Statistika: Chelsea – Ajax

ajaxchelseadušan tadićgianluca rocchi
KOMENTARI

KOMENTARI