Sport Centar

Svraka za SC: Imam ponudu iz BHT Premijer lige

Bivši kapiten Plavih sa Grbavice, Muamer Svraka, trenutno je slobodan igrač, a za naš portal je otkrio detalje vezane za nastavak karijere.

Svraka za SC: Imam ponudu iz BHT Premijer lige

Svraka je u prošloj polusezoni nastupao za Olimpik, a nakon isteka ugovora postao je slobodan igrač, međutim , sa riječima hvale je opisao svoju epizodu u Olimpicu.

”Prije otprilike mjesec mi je istekao ugovor sa Olimpikom, sa kojim nažalost nisam uspio da ostvarim cilj, a to je ostanak u Premijer ligi BiH. Žao mi je što su Vukovi napustili društvo najboljih, te ovu priliku koristim da se zahvalim upravi kluba, koja je ispala veoma korektna kada sam ja u pitanju, i da im poželim sreću da se već u narednoj sezoni vrate tam ogdje pripadaju, a to je BHT Premijer liga.”

Muamer trenutno boravi u Sarajevu gdje trenira individualno, a nastavak karijere je prokomentarisao sljedećim riječima:

”Prioritet mi je otići u inostranstvo, trenutno imam dvije konkretne ponude, jedan iz Bugarske, a druga iz Bosne i Hercegovine. Ja sam odlučio sačekati još malo sa izborom kluba, pa tako još uvijek nisam ušao u zvanične pregovore sa nekom ekipom, međutim, mislim da ću uskoro stupiti u pregovore sa jednom ekipom, i da će transfer biti realizovan sa zadovoljstvom na obje strane”, zaključio je Svraka za scsport.ba

fkolimpikfkzeljeznicarmuamer svraka
KOMENTARI

KOMENTARI