Sport Centar

Svijet Baklave od sada i u BBI Centru

Svijet Baklave je stigao u BBI Centar i od sada ćete imati priliku na 4. spratu da probate neke od raznovrsnih baklava koje imaju u ponudi.

Svijet Baklave od sada i u BBI Centru

Porodična prodavnica bavi se prodajom i proizvodnjom baklava po tradicionalnoj recepturi, kao i prodajom tradicionalnih kolača. Sa željom da vam ponude poslastice u kojima ćete zaista uživati, Svijet Baklave nudi vam razne vrste baklava.

Pa tako u ponudi možete naći baklave sa pistacijama, lješnjacima, bademom i orahom, hurmašice punjene čokoladom i orahom. Također, u ponudi možete naći slatka kao što su suhe šljive punjene orahom i bademom, stambolku tikvu.

Posjetite Svijet Baklave, na novootvorenom prodajnom mjestu u BBI Centru na 4. spratu. Posjetite prodavnicu okusa i mirisa, i sami izaberite svoju slasticu, jer šta god da odaberete, sigurno ćete se oduševiti i ponovno vratiti.

Pored BBI Centra, Svijet Baklave ima i svoje prodajno mjesto u Grand Centru na Ilidži, a za sve one koji imaju specijalne narudžbe mogu to uraditi putem kontakt telefona 061/773-100 ili 061/944-100.

BBI CentarGrand CentarSvijet Baklave
KOMENTARI

KOMENTARI