Sport Centar

Stošić brutalnim nokautom počeo karijeru u KSW-u, Hrvat izgubio pojas, lakrdija u glavnoj borbi

Sinoć je u Lodzu održan KSW 59, a više nego uspješan debi imao je sjajno borac iz Srbije Darko Stošić.

Stošić brutalnim nokautom počeo karijeru u KSW-u, Hrvat izgubio pojas, lakrdija u glavnoj borbi

Sinoć je u Lodzu održan KSW 59, a više nego uspješan debi imao je sjajno borac iz Srbije Darko Stošić.

Stošić je odmah za svoju prvu borbu dobio jako kvalitetnog protivnika Michala Wlodareka, ali potpuno ga je izdominirao sjajnim rušenjima, a potom ga je u drugoj rundi brutalno nokautirao udarcem iz “ground and pound” pozicije dok je Poljak bio na podu.

Poslije meča je Stošić, inače bivši UFC borac, najavio kako želi do KSW pojasa teške kategorije stići u ovoj godini.

Pogledajte nokaut Stošića!

U sunaslovnoj borbi večeri poraz je doživio hrvatski borac Antun Račić, kolega našeg Erka Juna iz UFD Gyma iz Dizeldorfa. Račić je prošao pravi rat protiv Sebastiana Przybysza.

Ipak, Przybysz je bio bolji u najmanje tri od tih pet rundi, a u posljednjoj je čak od Račića bio bolji u segmentu u kojem je Hrvat trebao imati prednost – hrvanju. Tako je Račić ostao bez pojasa bantam kategorije, ali pošto je ovo bio drugi okršaj ovih boraca, sada nas zasigurno očekuje trilogija.

Prava lakrdija viđena je u glavnoj borbi večeri, koju je spasio Srbijanac Nikola Milanović, pošto je sat prije eventa uskočio umjesto Senegalca Bombardiera, koji se trebao boriti protiv Mariusza Pudzianowskog.

Milanović je inače prvak Poljske u judou i sambu i to mu je bio prvi meč u MMA u karijeri, te ga je Pudzianowski uspio savladati već za manje od dvije minute tehničkim nokautom. Ipak, toj pobjedi je prethodila jedna sudijska lakrdija pošto je Milanović krenuo u rušenje Pudzianowskog i izgledalo je kao da će uspjeti, ali se Pudzianowski rukom držao za žicu kaveza, što svakako nije dozvoljeno. Tako je ostao na nogama, potom je Milanović pao na pod, a Pudzianowski je počeo zadavati udarce s leđa i lagnao slavio…

Tu borbu pogledajte OVDJE!

antun racicdarko stosickswmariusz pudzianowski
KOMENTARI

KOMENTARI