Sport Centar

Stiže mali Luka: Damir Džumhur i Barbara Šegetin već odlučili kako će nazvati sina

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur i njegova djevojka Barbara Šegetin uskoro će postati roditelji, a bivša zvijezda šoua 'Big Brother' otkrila je i koje su ime odlučili dati sinu.

Stiže mali Luka: Damir Džumhur i Barbara Šegetin već odlučili kako će nazvati sina
FOTO: Instagram

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur i njegova djevojka Barbara Šegetin uskoro će postati roditelji, a bivša zvijezda šoua ‘Big Brother’ otkrila je i koje su ime odlučili dati sinu.

Barbara je zamolila Damira da ona da ime sinu, pošto je željela da se on zove Marko, no na kraju se njena majka umiješala u priču i donijela konačnu odluku.

Tako bi se sin Damira Džumhura trebao zvati Luka, otrkila je Barbara u hrvatskim medijima.

“Molila sam ga da odluku o imenu prepusti meni jer mi je od šestaeste godine želja da mi se sin zove Marko. Onda smo jednu večer s mojom mamom sjedili na večeri i ona je predložila ime Luka. On je rekao da mu je ljepše Luka nego Marko i 99 posto je da će se zvati Luka”, ispričala je Barbara Šegetin za RTL Exkluziv.

damir dzumhur
KOMENTARI

KOMENTARI

Sad cu JA biti proglasen nacionalistom ...
Gost
Sad cu JA biti proglasen nacionalistom ...

OVAKO ZAVRSI svaki mjesani brak GDJE IMA BALIYSKE KRVI…ODOSE I Dzumhuri u krscane…LUKA DZUMHUR….Boze sacuvaj..i i dalje ima idiota medju Bosnjacima koji jos vise potenciraju”mjesane brakove”…

Neko iz mase
Gost

Mogao je i sebi promijeniti ime u Dušan.

wpDiscuz