Sport Centar

Stigla nova ponuda na adresu Anela Hadžića: Nije tajna da mi taj klub znači, ali…

Anel Hadžić je još od kraja aprila slobodan fudbaler, a već je bio viđen kao novo pojačanje aktuelnog prvaka BiH Sarajeva.

Stigla nova ponuda na adresu Anela Hadžića: Nije tajna da mi taj klub znači, ali…

Anel Hadžić je još od kraja aprila slobodan fudbaler, a već je bio viđen kao novo pojačanje aktuelnog prvaka BiH Sarajeva.

Ipak, jasno je kako se s takvim zaključcima požurilo, a iskusni bh. veznjak još uvijek vaga ponude koje ima na stolu i nije odlučio gdje će nastaviti karijeru.

Za mađarske medije je potvrdio kako je posljednjih dana stigla i nova ponuda i to od njegovog bivšeg kluba – Rieda iz Austrije

“Jeste, bilo je kontakta i razgovora sa čelnicima Rieda. Nije tajna da mi taj klub znači. Ne isključujem ništa, ali iskreno se nadam da ću naći nešto drugo u inostranstvu. Želim još neko vrijeme igrati na visokom nivou, a u Riedu bih želio završiti karijeru. Tu sam odrastao i imao neke lijepe trenutke”, rekao je Hadžić otvoreno za OON.

Hadžić ima 30 godina, a prije Fehervara, nosio je dresove Eskisehirspora, Sturma i pomenutog Rieda.

anel hadzic
KOMENTARI

KOMENTARI

krunic
Gost

sine imas dvije ljeve noge,asafet susic te gurao jer ti je njegov brat mendjer zato nam je i usrao repku gurao tebe svena tena i avdiju vrsajevica

castano
Gost

Trebate financiranje?

Omogućujemo vam kredite po vrlo fleksibilnim uvjetima. Naše stope su relativno niske i kreću se između 2% i 3%. Odabir osobnog zajma znači korištenje fiksne kamatne stope. Između 2% i 3%, ne mijenja se tijekom cijelog trajanja vašeg kredita. Vi birate iznos i trajanje koji najbolje odgovaraju vašoj situaciji. Zahvaljujući osobnom zajmu, možete posuditi iznos od 2.000 do 90.000.000 eura u razdoblju od 12 do 360 mjeseci, tj. Od 1 do 30 godina.
pošta: castanoy052@gmail.com

meno
Gost

Pozdrav gospodine i gospođo,
Dobivanje legitimnog zajma oduvijek je predstavljalo veliku ulogu za financijske potrebe klijenta. Pitanje kredita i sigurnosti; je nešto zbog čega se kupci sve više brinu kada traže kredit od legitimnog zajmodavca. Kamatna stopa za moj kredit je 2%, a minimalni iznos koji dajem kao zajam je 2000 za koji je maksimalni iznos 10 000 000 Ako ste zainteresirani za dobivanje financijske pomoći; kontaktirajte me danas na moj mail: lucio.meno1@gmail.com Hvala

meno
Gost
ponuda za zajam novca Ponuda zajma između ozbiljnih pojedinaca u 48 sati Dobra večer, gospođo gospođo, potrebni su vam novčani zajmovi među pojedincima da biste se suočili s financijskim poteškoćama da biste napokon izašli iz zastoja u bankama, odbijanjem vaših dosjea za kredit? Ja sam poseban financijski stručnjak koji je u mogućnosti pružiti vam zajam u iznosu koji vam je potreban i uz uvjete koji će vam olakšati život. Ovdje su područja u kojima vam mogu pomoći: * Financijski * Kredit za nekretnine * Investicijski kredit * Konsolidacijski dug * Kreditna linija * Druga hipoteka * Otkup kredita * Osobni… Čitaj više »
wpDiscuz