Sport Centar

Starčević uoči meča protiv Krupe: Očekujemo pobjedu i priključak za sredinu tabele

Prvi put od odlaska iz Krupe, trener Slobodan Starčević vodit će jedan tim protiv svog nekadašnjeg kluba. Kao strateg Tuzla Cityja, sutra će pokušati Krupljane "oboriti na pleća" i nanijeti im treći poraz, odnosno, upisati treću pobjedu "plavih" iz Simin Hana. 

Starčević uoči meča protiv Krupe: Očekujemo pobjedu i priključak za sredinu tabele

Prvi put od odlaska iz Krupe, trener Slobodan Starčević vodit će jedan tim protiv svog nekadašnjeg kluba. Kao strateg Tuzla Cityja, sutra će pokušati Krupljane “oboriti na pleća” i nanijeti im treći poraz, odnosno, upisati treću pobjedu “plavih” iz Simin Hana. 

Starčevićeva ekipa vrlo dobro je odigrala protiv Čelika i osvojila važan bod, mada su imali toliko prilika da su Zeničane mogli “potopiti” već nakon 45 minuta.

“Raduje da smo odigrali ovako kvalitetnu utakmicu. Do našeg gola ocjena je vrlo dobar, od gola je bilo zadovoljavajuće, tako da je ukupan dojam dobar, a ja sam, inače, bio odlikaš. Znači, dobro je kao polazna tačka, a u srijedu i subotu moramo biti odlični”, objasnio je Starčević šta očekuje u dva teška susreta koji predstoje s Krupom i Širokim.

fk tuzla cityfkkrupaslobodan starcevic
KOMENTARI

KOMENTARI