Sport Centar

Starčević pred meč protiv bivšeg kluba: Sve manje je bodova u igri, igrat ćemo ofanzivno do kraja

Posljednjeplasirana ekipa Premijer lige BiH u Krupi na Vrbasu dočekat će ekipu iz Tuzle, koju je donedavno predvodio šef struke tima iz kanjona Tijesno Slobodan Starčević.

Starčević pred meč protiv bivšeg kluba: Sve manje je bodova u igri, igrat ćemo ofanzivno do kraja

Posljednjeplasirana ekipa Premijer lige BiH u Krupi na Vrbasu dočekat će ekipu Tuzla Cityja, koju je donedavno predvodio šef struke tima iz kanjona Tijesno Slobodan Starčević.

“Ispred nas je veoma bitna utakmica, sve manje bodova je u igri i pobjeda nam se nameće kao imperativ. Mi ne bježimo od toga da kroz ofanzivan pristup dođemo do pogodaka i samim tim do željena tri boda kako bi i dalje zadržali nadu u opstanak u Premijer ligi BiH”, rekao je Starčević.

Vezni igrač Krupe Almir Aganspahić, koji je u Starčevićev tim stigao iz Mladosti, mišljenja je da je svaki preostali meč njegove ekipe ustvari finale.

“Očekuje nas još jedno finale, utakmica u kojoj ne možemo tražiti ništa osim pobjede. Sigurno će biti teško, ali nadamo se da ćemo uz maksimalan pristup osvojiti sva tri boda koji će nas održati u daljoj borbi za opstanak”, rekao je Aganspahić.

TABELA PREMIJER LIGE BiH

PAROVI 28. KOLA PLBiH

fkkrupaslobodan starcevictuzla city
KOMENTARI

KOMENTARI