Sport Centar

Specijalna čestitika: Dodik zajedno sa Vučićem dočekao zlatne srbijanske odbojkašice

Pobeda ženske odbojkaške reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Japanu obradovala je sve građane Srbije i celokupan narod, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na prijemu reprezentacije u Beogradu, dodavši da će im država pomagati brzo i efikasno.

Specijalna čestitika: Dodik zajedno sa Vučićem dočekao zlatne srbijanske odbojkašice

Pobjeda ženske odbojkaške reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Japanu obradovala je sve građane Srbije i cjelokupan narod, izjavio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na prijemu reprezentacije u Beogradu, dodavši da će im država pomagati brzo i efikasno.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije postala je šampion svijeta po prvi put u historiji, pobijedivši Italiju sa 3:2 u Japanu.

Predsjednik Srbije izjavio je da je pobjeda obradovala sve građane Srbije i cjelokupan narod, te da se sjetio filma “Zlato za odvažne”, “zato što ništa tačnije ne postoji”.

“Zlato je uvijek za hrabre, vredne, one koji su spremni za žrtvu i one koji nikada ne odustaju.Hvala što ste pokazale kako se ide do cilja, to je važna lekcija za sve nas”, rekao je.

Kako je dodao, ono malo kako država može da pomogne, to će da uradi “brzo i efikasno”.

“Mi se nadamo zlatu i sa Olimpijskih igara, vidim da ste u Aziji i u Japanu navikle da pobjeđujete”, dodao je, poručivši odbojkašicama da se još nekoliko puta vrate sa zlatnim medaljama.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prenio je čestitke svih ljudi iz RS, pogotovo sa Pala i Jahorine gdje su obavljene pripreme.

“Uvijek nam je drago kada vidimo da u reprezentaciji Srbije, a posebno u odbojci, imamo igrače sa našeg prostora”, kazao je, istakavši da je veoma važna poruka da je ova pobjeda za sve Srbe bez obzira gdje se oni nalaze.

Dodik je dodao i da je veoma zadovoljan što je Vučić pokazao spremnost da se svi problemi Odbojkaškog saveza Srbije riješe.

 

aleksandar vucicmilorad dodikodbojka
KOMENTARI

KOMENTARI

Mali majmun
Gost

Bas lepo za Dodu. Vidi se da je jako aktivan u sportu. Sumo najvise ali nema veze.

wpDiscuz