Sport Centar

Sloboda potpisala ugovore s četiri igrača: Jedan od njih je fudbaler koji je bio na probi u Sportingu

Sloboda je zvanično potvrdila dolazak dva nova fudbalera - Branislava Ružića, dok su dvojica produžila ugovor sa tuzlanskim klubom - Saša Maksimović i Dino Hodžić.

Sloboda potpisala ugovore s četiri igrača: Jedan od njih je fudbaler koji je bio na probi u Sportingu

Sloboda je zvanično potvrdila dolazak dva nova fudbalera – Branislava Ružića, dok su dvojica produžila ugovor sa tuzlanskim klubom – Saša Maksimović i Dino Hodžić.

Saša Maksimović, talentovani ofanzivac, potpisao dvogodišnji ugovor sa  Slobodom, za koju je ranije nastupao dvije godine.

Maksimović je u Slobodu došao 2017. godine iz šamačkog Borca, a nakon nastupa za juniorski tim prešao prešao je u seniorski, te je početkom godine otišao na posudbu u Zvijezdu iz Gradačca.

Nakon što je završena posudba u timu s Banja Ilidže potpisao je dvogodišnji ugovor sa tuzlanskim klubom. Podsjetimo, prije manje od dvije godine Maksimović je bio na probi u lisabonskom Sportingu.

Pored njega, ugovor je potpisao i Dino Hodžić, koji se vratio iz Slavena, a on je produžio ugovor na tri godine.

Došla su i dva nova igrača. Branislav Ružić, donedavnin Zvijezde iz Gradačca i bivši čuvar mrež, koji je još nosio dres Čelika, Borca, Radnika i drugih klubova došao je na Tušanj, a dogovorena je saradnja i sa fudbalerom koji je u jesenjem dijelu sezone igrao za Zvijezdu 09, Anelom Husićem.

dino hodzicfkslobodasasa maksimovic
KOMENTARI

KOMENTARI

ZMAJ
Gost

Smajlovic sa svojim ne znanjem vodi Slobodu u 1 fed ligu

wpDiscuz