Sport Centar

Široki postigao sedam pogodaka u prijateljskoj utakmici, u strijelce se upisao i novi fudbaler

Oko 300 gledalaca po prohladnom i kišovitom vremenu u Kiseljaku pogledalo je prijateljski dvoboji istoimene domaće ekipe, koja se takmiči u Drugoj ligi FBiH - Zapad, i premijerligaša Širokog Brijega.

Široki postigao sedam pogodaka u prijateljskoj utakmici, u strijelce se upisao i novi fudbaler

Oko 300 gledalaca po prohladnom i kišovitom vremenu u Kiseljaku pogledalo je prijateljski dvoboji istoimene domaće ekipe, koja se takmiči u Drugoj ligi FBiH – Zapad, i premijerligaša Širokog Brijega.

U prvom gostovanju u Lepeničkoj dolini nakon punih 19 godina, Široki je poslao sedam lopti u domaću mrežu, a domaći samo jednu.

Prvi pogodak na utakmici postigao je Alen Jurilj u 11. minuti nakon kojega je samo tri minute kasnije pogodio i Ilija Mašić. Prava majstorija viđena je u 22. minuti kada je novi igrač gostujuće ekipe Viktor Angelov u svom neslužbenom debiju za Široki petom svladao domaćeg vratara. Domaći su smanjili vodstvo Širokog preko Marka Antića u 39. minuti.

U nastavku je golijadu premijerligaša nastavio Dražen Bagarić pogotkom u 57. minuti. Desetak minuta kasnije zamijenio ga je Toni Jović i postigao dva pogotka – u 67. i 77. minuti. Posljednji pogodak na utakmici postigao je Luka Knežević u 85. minuti utakmice.

NK Kiseljak: Bencun, Šimunić, Tomić, D. Duno, Vrbić, Antić, Medić, S. Bošnjak, V. Bošnjak, Ganija, Meša (još su igrali: Dujmović, Bradić, Škoro, M. Duno, Hodžić, P. Duno, Bojo). Trener: Spomenko Bošnjak.

NK Široki Brijeg: Pehar, Cipetić, Matić, Barišić, Kvesić, Mašić, B. Vukoja, Z. Vukoja, Angelov, Jurilj, Jurić (još su igrali: Ćorić, Kovačić, Hrkać, Vištica, Enin, Marić, Franjić, Doći, Knežević, Jović, Bagarić). Trener: Denis Ćorić.

PLBiH

nkkiseljaknksirokibrijegviktor angelov
KOMENTARI

KOMENTARI