Sport Centar

Široki Brijeg počeo pripreme, na prvom treningu pojavilo se pet novih fudbalera

NK Široki Brijeg je na igralištu kampa "Musa-Karačić" odradio uvodni trening za novu sezonu. Igračima i stručnom štabu na početku se obratio predsjednik Miro Kraljević, zaželjevši uspješne nastupe u Europi i domaćim takmičenjima, piše nk-sirokibrijeg.com.

Široki Brijeg počeo pripreme, na prvom treningu pojavilo se pet novih fudbalera
FOTO: FOTO: nk-sirokibrijeg.com

NK Široki Brijeg je na igralištu kampa “Musa-Karačić” odradio uvodni trening za novu sezonu. Igračima i stručnom štabu na početku se obratio predsjednik Miro Kraljević, zaželjevši uspješne nastupe u Europi i domaćim takmičenjima, piše nk-sirokibrijeg.com.

Pod vodstvom trenera Sedloskog i njegovih pomoćnika Ćorića i Ivankovića prvi trening odradili su: Martin Zlomislić, Josip Barišić, Toni Nikić, Josip Kvesić, Dino Ćorić, Bernardo Matić, Stipo Marković, Dominik Kovačić, Ante Hrkać, Bože Vukoja, Mateo Marić, Ilija Mašić, Ivan Enin, Danijel Kožul, Mato Stanić, Luka Knežević, Josip Bešlić, Domagoj Marušić, Mario Babić, Zvonimir Vukoja, Petar Franjić, Dražen Bagarić, Stipe Jurić, Kristijan Medić, Lovro Musa, Stanko Marić, Josip Pehar i Alen Jurilj, dok je opravdano izostao Bernardo Matić.

Od novih igrača tu su Kristijan Medić, Lovro Musa i Stanko Marić iz juniorske ekipe, te golman Josip Pehar i krilni igrač Alen Jurilj koji se nalaze na probi i o čijem će eventualnom angažmanu odlučiti stručni štab na čelu s Gocom Sedloskim.

Kompletne pripreme ekipa će obaviti u Kampu “Musa-Karačić”, a do utakmice pretkola Europske lige (11. juli) planirane su četiri provjere – 22. i 27. juni te 3. i 4. jula. Za sada je poznat jedan protivnik, Velež (27. juna), dok se za ostale termine još traže suparnici.

nksirokibrijeg
KOMENTARI

KOMENTARI