Sport Centar

SFK 2000 Sarajevo dobio novog tehničkog sponzora: Bordo šampionke predstavile dresove

Domaći brend sportske opreme Number 1 i najtrofejniji ženski fudbalski klub u Bosni i Hercegovini, SFK 2000 Sarajevo, ozvaničili su saradnju potpisivanjem ugovora.

SFK 2000 Sarajevo dobio novog tehničkog sponzora: Bordo šampionke predstavile dresove

Domaći brend sportske opreme Number 1 i najtrofejniji ženski fudbalski klub u Bosni i Hercegovini, SFK 2000 Sarajevo, ozvaničili su saradnju potpisivanjem ugovora.

Tako će fudbalerke tima, koji je osvojio osamnaest uzastopnih trofeja prvakinja Bosne i Hercegovine od sezone 2020/21 nositi dresove i sportsku opremu kompanije Number 1, kojoj su povjerenje ukazali brojni sportski klubovi i reprezentativne selekcije do sada.

“Pitanje tehničkog sponzora je ključno za brojne fudbalske kolektive, pa tako i za nas. Jako nam je drago što smo sa Number 1 pronašli odličnog partnera, koji je u stanju odgovoriti na sve naše zahtjeve i potrebe. Kvalitet sportske opreme je zaista kvalitetan i u nadolazećem periodu, osim igračica prvog tima i sve druge, omladinske selekcije SFK 2000 Sarajevo oblačit će Number 1. Potpisivanje ovog ugovora za nas predstavlja zaista jedan novi uspjeh, s obzirom na to da ovo sponzorstvo spada među veće u našem klubu i u ženskom fudbalu u BiH uopćeno, te se nadam da će predstavljati podsticaj i za druge odgovorne kompanije da svoja ulaganja usmjere i na ženski fudbal. Koristim priliku da se zahvalim g. Selimoviću i njegovom timu u kompaniji Number 1 i radujemo se zajedničkoj saradnji”, rekla je trenerica SFK 2000 Sarajevo, Samira Hurem.

“Number 1 je domaća kompanija koja je prepoznata po kvaliteti sportske opreme koju proizvodi, ali i po podršci u radu koju pružamo reprezentativnim selekcijama mnogih sportova, vrhunskim klubovima i sportašima koje sponzorišemo kao primjer dobre prakse sa nadom da će i druge kompanije slijediti naš put i na taj način pomoći osnaživanju BH sporta. Povjerenje našem brendu ukazali su mnogi vrhunski klubovi i sportaši na domaćoj ali i međunarodnoj sportskoj sceni promovišući kvalitet opreme koji je zaštitni znak našeg brenda. Cijeneći upsjehe SFK 2000 Sarajevo koji je najtrofejniji i najbolji ženski fudbalski kolektiv u BiH, želimo da u opremi Number 1 djevojke SFK 2000 Sarajevo izgledaju dominantno i prepoznatljivo kao što to čine na terenu. Njihovi rezultati ukazuju da one to zaslužuju. Najbolju opremu treba da nose najbolji, tako da nije slučajnost da naš najbolji i najtrofejniji ženski fudbalski kolektiv od ove sezone nosi sportsku opremu domaćeg brenda kompanije Number 1. Iskreno se nadamo da će u našoj opremi rezultati na domaćoj sceni biti potvrđeni, a da će i u međunarodnim susretima uz pomoć brenda Number 1 imati dobre nastupe i dobre rezultate. Number 1 je brend koji osvaja i želimo da SFK 2000 Sarajevo sa nama osvoja i nove trofeje koje do sada nije osvojio! Radujemo se budućoj saradnji i želimo SFK 2000 Sarajevo puno uspjeha u narednoj sezoni”, poručili su iz kompanije Number 1.

“Mnogo pažnje smo posvetili dizajnu dresova. Smatram da ćemo i u međunarodnim krugovima imati ponajbolju prezentaciju. Koristim priliku da pozovem sve navijače i zaljubljenike u bordo-bijelu boju da prate profile SFK 2000 Sarajevo na društvenim mrežama, s obzirom na to da će imati priliku u narednim danima osvojiti novi dres SFK 2000 Sarajevo”, dodala je Azra Numanović, generalna sekretarka SFK 2000 Sarajevo.

Sportska oprema SFK 2000 Sarajevo, proizvođača Number 1, uskoro će se pronaći u prodaji i biti će dostupna svim navijačima i simpatizerima kluba da je kupe, a već nadolazećeg vikenda, u prvom kolu nove premijerligaške sezone, SFK 2000 Sarajevo po 19-ti šampionski trofej kreće u Number 1 dresovima.

sfk 2000 sarajevo
KOMENTARI

KOMENTARI