Sport Centar

Šestogodišnji ugovor: Utakmice Premiershipa od sezone 2022/23 na kanalima Arena Sporta

Telekom Srbije i Arena Channels Group danas su objavili sklapanje šestogodišnjeg ugovora sa engleskom Premier ligom, čime su ova kompanija i njena medijska kuća postali vlasnici prava na elitno takmičenje od sezone 2022/23 na teritoriji bivše države.

Šestogodišnji ugovor: Utakmice Premiershipa od sezone 2022/23 na kanalima Arena Sporta

Telekom Srbije i Arena Channels Group danas su objavili sklapanje šestogodišnjeg ugovora sa engleskom Premier ligom.

Time su ova kompanija i njena medijska kuća postali vlasnici prava na elitno takmičenje od sezone 2022/23 na teritoriji bivše države.

“Telekom Srbije, lider u oblasti telekomunikacija i multimedije u ovom dijelu Evrope, čvrsto stoji iza Arena Channels Group. Smatramo da je ovo velika pobjeda svih nas. Premier liga je vrh svjetskog klupskog fudbala i velika je privilegija imati je u svojoj ponudi. Ogromno nam je zadovoljstvo što na veliku listu poslovnih partnera i prijatelja, konačno možemo da dodamo i Premier ligu”, rekao je direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić.

Paul Molnar, šef sektora za medije Premiershipa, izjavio je:

“Premier liga sa zadovoljstvom objavljuje novo partnerstvo sa Telekomom Srbije. Arena Sport kanali obezbjeđuju vrhunski sportski sadržaj i bit će sjajno mjesto za Premier ligu. Zahvaljujući ovom ugovoru, navijači na Balkanu mogu da očekuju više direktnih prenosa utakmica nego ikada ranije”.

Počevši od sezone 2022/23, Premiership će imati nezapamćenu prisutnost u regionu sa prenosima uživo svih 380 utakmica, na kanalima Arena Sporta.

arena sportpremiership
KOMENTARI