Sport Centar

Selimović: Kako takmičenje odmiče sve smo bolji, dragi su mi i Željezničar i Sarajevo

Selimović: Kako takmičenje odmiče sve smo bolji, dragi su mi i Željezničar i Sarajevo

“Prije svega istakao bih da je projekat Business lige nešto nevjerovatno, jer ljudi imaju priliku da se druže sa drugima koje možda nisu vidjeli mnogo godina. Što se tiče naše ekipe kako odmiče takmičenje tako smo sve bolji i uigraniji, a to smo pokazali i ovom pobjedom do koje smo stigli prilično rutinski sa dosta trke i dosta borbenosti, iako protivnički tim ima jako dobre igrače”, rekao je Selimović, dodavši da Lutrija BIH/MUP KS, nema neki poseban način priprema.

“Međusobno ne igramo termine, ali pojedinačno imamo nekoliko igrača koji igraju Federalnu futsal ligu i Mini ligu. Nemamo puno prostora i vremena zbog poslovnih obaveza da igramo termine kako bi odradili neki trening”, priznaje Selimović, koji smatra da je kvalitet ekipa dosta izjendačen.

“Rano je govoriti  ko je favorit, jer smo tek na početku, a sve ekipe su relativno dobre iako se neke ističu, prije svega po fizičkoj spremi.”

Za kraj, prokomentarisao je i zbivanja sa “velikih” premijerligaških terena.

“Pratim i domaće prventsvo, dragi su mi i Željezničar i Sarajevo kao sarajevski klubovi, a iako je Zrinjski najviše pokzaoa do sada ima i drugi dio sezone i vidjećemo šta će biti na kraju”, zaključio je najbolji igrač 4. kola SC Business lige.

almir osmanhodzicterry stotts
KOMENTARI

KOMENTARI