Sport Centar

Selimović: Igranke po medijima nas ne zanimaju, bit će nam odobrena licenca za Evropu

"Ne vidim nijedan problem zbog čega Željezničar ne bi dobio licencu za Evropu za narednu sezonu. Za sve ove neke probleme sam saznao iz medija. Koliko imam informaciju, a smatram da je tačna, u našem klubu sve je čisto, tako da nemamo nikakvih problema koji nas mogu zaustaviti na putu da Željezničar ponovo izađe na međunarodnu scenu".

Selimović: Igranke po medijima nas ne zanimaju, bit će nam odobrena licenca za Evropu

“Ne vidim nijedan problem zbog čega Željezničar ne bi dobio licencu za Evropu za narednu sezonu. Za sve ove neke probleme sam saznao iz medija. Koliko imam informaciju, a smatram da je tačna, u našem klubu sve je čisto, tako da nemamo nikakvih problema koji nas mogu zaustaviti na putu da Željezničar ponovo izađe na međunarodnu scenu”.

To je u razgovoru za Radiosarajevo.ba kazao Nihad Selimović, predsjednik Fudbalskog kluba Željezničar, koji je otvoreno razgovarao o svim problemima s kojim se posljednjih mjeseci suočio tim s Grbavice.

“Na nama je još samo da dobijemo odgovor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine da je sve u redu, i da možemo bez problema igrati u Evropi. Mi smo se okrenuli samo sebi, ove igranke po medijima nas ne zanimaju. Imam informaciju da će nam NSBiH odobriti licencu za Evropu i tako se ponašamo”, dodao je Selimović.

Selimović je bio krajnje otvoren i govoreći o zaduženjima.

“Željo je čistiji od sve ijednog kluba u Premijer ligi BiH. Priče da na računu nema novca su gluposti. Stigao je i novac od AEK-a. Šta smo zatekli kada smo došli u klub, to je druga stvar, ali će se sve u pfening znati. Na kraju mjeseca ćemo organizirati konferenciju za medije i sve iznijeti u javnost. Ta konferencija neće biti usmjerena protiv prethodnog predsjednika Senada Misimovića, kako neki očekuju. Samo ćemo iznijeti ono što znamo”, nastavio je Selimović.

O kreditnim linijama koje je realizirala nova Uprava, Selimović je Radiosarajevo.ba rekao:

“Početkom godine smo uzeli 400.000 maraka kod Sberbanke. Kredit smo dobili bez ikakvih hipoteka. Trebali smo ga vratiti u maju, a vraćen je u martu. Dva revolving kredit koji smo imali kod Ziraat banke smo smanjili za 70.000 KM. Prvi kredi od 300.000 smanjen je na 250.000 KM, a drugi je sa 140.000 smanjen 120.000 KM, što smatram velikim uspjehom ove uprave”.

fkzeljeznicarnihad selimovic
KOMENTARI

KOMENTARI

svašta
Gost

Smješan si, kao i onaj koji te doveo u Želju

Željo
Gost

“Željo je čistiji od sve ijednog kluba u Premijer ligi BiH”.

Hvala bivšoj upravi, a vi imate zadatak da tako nastavite i osvojite titulu iduće godine.

Zlatnik
Gost

HAHAHAHAHAHAH….. Kakvih debila ima da u ovo vjeruju HHAHAHAAHAHAH…. Definitivno najglupljiji navijaci

neko iz mase
Gost

dovoljno je samo spomenuti protracene pare na smece od igraca menadzera megamixa ublehanera

wpDiscuz