Sport Centar

Seid Behram produžio saradnju sa Veležom: Novi ugovor je i velika obaveza

I dok se ekipa nalazi na pripremama u Antalyi, koje se polako privode kraju, uprava Veleža nastavlja razgovore sa igračima kako bi se produžila saradnja, te tako zadržala okosnica ekipe.

Seid Behram produžio saradnju sa Veležom: Novi ugovor je i velika obaveza
FOTO: fkvelez.ba

I dok se ekipa nalazi na pripremama u Antaliji, koje se polako privode kraju, uprava Veleža nastavlja razgovore sa igračima kako bi se produžila saradnja, te tako zadržala okosnica ekipe.

Tako je klub iz Mostara danas uspješno završio pregovore sa Seidom Behramom, koji je stavio potpis na svoj prvi profesionalni ugovor, te će nastaviti nositi crveni dres Veleža naredne 2,5 godine, odnsono do 06/2021. godine, uz mogućnost produženja na još jednu godinu, prenosi zvanična stranica kluba.

„Jako sam sretan što sam svoj prvi profesionalni ugovor potpisao u svom voljenom klubu. Ja sam dijete Veleža i velika mi je čast da sam dio ekipe koja vraća Rođene u Premijer ligu BiH. Također, novi ugovor je i velika obaveza, jer je sada na meni da trudom i zalaganjem opravdam povjerenje ljudi u klubu. Ono što mogu obećati je da ću pružiti svoj maksimum na svakom treningu i utakmici kako bi dao svoj doprinos povratku Veleža u sami vrh bh. fudbala“, rekao je Seid Behram.

Seid Behram rođen je u Mostaru 12.07.1998. godine. Ponikao u Veležu, jedan kratki dio proveo u Željezničaru, te u Racingu iz Luxemburga. U Velež se vratio u februaru 2018. godine, pred početak proljetnog dijela sezone 2017/18.

U sezoni 2018/19 odigrao je devet utakmica, u kojima je upisao dva gola i dvije asistencije. Pred kraj jesenjeg dijela sezone doživio je povredu zgloba, od koje se uspješno oporavio, te se očekuje da bude 100% spreman pred nastavak sezone.

(fkvelez.ba)

fkvelezseid behram
KOMENTARI

KOMENTARI