Sport Centar

SEHA liga: Zagreb ipak na Final Fouru, Vardar izbačen zbog jednog zaraženog člana

Rukometaši Zagreba u utorak su pobijedili Vardar u uzvratu četvrtfinala Seha lige 25:22 i ostali za gol kratki za prolazak na završni turnir četiri najbolja kluba za sezonu 2020/21. Vardar je u prvom dvoboju slavio 24:20.

SEHA liga: Zagreb ipak na Final Fouru, Vardar izbačen zbog jednog zaraženog člana

Rukometaši Zagreba u utorak su pobijedili Vardar u uzvratu četvrtfinala SEHA lige 25:22 i ostali za gol kratki za prolazak na završni turnir četiri najbolja kluba za sezonu 2020/21. Vardar je u prvom dvoboju slavio 24:20.

Ipak, došlo je do preokreta i Zagrebaši će nastupiti na završnom turniru.

Naime, na testiranju u Zagrebu jedan je član Vardara bio pozitivan, pa je naloženo da on i svi s kojima je bio u kontaktu budu u izolaciji.

Izvršni odbor SEHA lige vanredno se sastao i odlučio da ne može dopustiti Vardaru sudjelovanje na turniru u Zadru ovaj vikend. Kako je Vardar igrao protiv Zagreba, hrvatski prvak nastupit će na Final Fouru kao zamjena.

Nakon interne rasprave, izvršni odbor provjerio je dokumente i preporuke i složio se s visokom odgovornošću i sviješću da ne može ugroziti natjecanje i zdravlje svih sudionika“, saopštili su iz SEHA.

Zagreb će tako u petak od 18 sati igrati protiv Meškova, a u drugom polufinalu od 20.30 sastaju se Veszprem i Motor Zaporožje. Utakmica za treće mjesto igra se u nedjelju od 16.30, a finale od 19 sati.

rkvardarrkzagrebseha liga
KOMENTARI