Sport Centar

Šećerović pred Široki: Mi se ne bojimo, puni samopouzdanja idemo na Pecaru

Šećerović pred Široki: Mi se ne bojimo, puni samopouzdanja idemo na Pecaru

Veznjak jednog od najugodnijih iznenađenja bh. fudbala ove sezone, Adnan Šećerović je u razgovoru za Sport Centar govorio o prethodnoj utakmici.

“Odigrali smo dobru utakmicu, bili smo agresivniji, imali smo više želje i zasluženo smo pobijedili. Međutim, šteta je što nismo iskoristili sve svoje prilike, jer je rezultat mogao biti ubjedljiviji”, istakao je za SC Šećerović i dodao:

“Sutra očekujemo skroz drugi Široki Brijeg, mislim da će to biti puno teža utakmica za nas, nego što je to bilo u Bijeljini. Ipak, mi se ne bojimo, dobro smo se odmorili i puni samopouzdanja idemo u Široki Brijeg. Mi imamo rezultat, oni moraju da ga sustižu i to će sigurno za njih biti jedan veliki pritisak”, optimističan je Šećerović.

Radnik trenutno igra svoju najbolju sezonu i nalaze se u vrhu Premijer Lige i veoma su blizu i da ostvare izlazak i na Europsku scenu.

“Da bi došli do Europe imamo još puno posla pred nama, ali imamo pravo da sanjamo i da se nadamo. Ipak, ne zanosimo se previše tim, nismo pod pritiskom, čvrsto stojimo na zemlji i to je jako bitno”, dodao je za kraja razgovora Adnan Šećerović 24 – godišnji veznjak Radnika iz Bijeljine.

KOMENTARI

KOMENTARI