Sport Centar

SCsport i TOPS Izbor najboljeg nogometaša Premijer lige BiH: Odluka je na navijačima

Najvažnija sporedna stvar na svijetu igra se zbog navijača i ljubitelja fudbala.

SCsport i TOPS Izbor najboljeg nogometaša Premijer lige BiH: Odluka je na navijačima

Najvažnija sporedna stvar na svijetu igra se zbog navijača i ljubitelja fudbala.

Stoga je redakcija portala SCsport, uz podršku kompanije AC Food i generalnog sponzora TOPS, odlučila provesti Izbor najboljeg nogometaša Premijer lige BiH, ali isključivo osluškujući glas javnosti.

Upravo će naši čitaoci, dakle ljubitelji sporta, izabrati najboljeg pojedinca domaćeg nogometnog prvenstva, glasajući za svoje favorite.

Procedura je jednostavna. Dovoljno je da u komentaru ispod posta na našoj Facebook stranici ili na ovom LINKU upišete ime i prezime fudbalera za kojeg smatrate da je najbolji nogometaš PLBiH u sezoni 2018/19. Prethodno je potrebno da lajkate Facebook stranicu TOPS da bi Vaš glas bio važeći.

Preliminarni krug glasanja kreće danas. Možete predložiti bilo kojeg fudbalera iz Premijer lige BiH, a zatim ćemo svakog ponedjeljka objavljivati suženu listu kandidata za priznanje.

Glasovi će se uredno prebrojavati, a ukoliko, prilikom konačnog izbora najboljeg, bude izjednačen broj glasova između dva ili više nogometaša, presudno će biti koji je fudbaler više puta izabran u SC tim kola ove sezone.

Također, nakon što Izbor bude okončan te poznat dobitnik pehara za najboljeg nogometaša PLBiH, bit će osigurani i pokloni (paketi proizvoda TOPS) za tri čitaoca koja budu učestvovala u glasanju. Oni će biti izabrani metodom slučajnog odabira, a kriterij koji trebaju ispunjavati jeste da je upravo njihov predloženi kandidat na kraju pobijedio u Izboru.

Glasanje će trajati do 22. maja.

PREMIJER LIGA BIH 2018/19

izbor najboljeg nogometasa plbihTOPS
KOMENTARI

KOMENTARI

Babuka
Gost

Mersudin Ahmetović

wpDiscuz