Sport Centar

SCsport.ba među top 90 web stranica u Bosni i Hercegovini!

Zahvaljujemo se svim našim vjernim čitaocima i posjetiocima portala SCsport.ba koji su svojim redovnim posjetama i čitanjem pomogli da na dan 16.06.2017. godine portal SCsport.ba bude rangiran na 90. mjestu najposjećenijih web stranica u Bosni i Hercegovini.

SCsport.ba među top 90 web stranica u Bosni i Hercegovini!
FOTO: Alexa.com je svjetski servis za praćenje statistike i posjeta web stranica, i dio je Amazon.com grupacije

Prema rangiranju servisa Alexa.com, Internet sportski portal www.scsport.ba kojeg izdaje Udruženje za Razvoj sporta – Sport Centar iz Sarajeva, nalazi se na 90. mjestu najsposjećenijih web stranica u Bosni i Hercegovini. Zvanična Facebook stranica Sport Centar broji više od 103.000 članova, a pored portala već dugi niz godina SC uspješno organizuje i SC Business ligu, Ligu srednjih škola i Ligu osnovnih škola.

Prvog marta 2017. godine, povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, Sport Centar je obilježio lansiranjem novog vizuelnog identiteta portala, a u kontinuitetu u proteklih godinu dana portal bilježi stalan rast posjeta. Tokom ljeta 2017. godine planirano je i lansiranje redizajnirane aplikacije za mobilne telefone.

Zahvaljujemo se ovom prilikom i našim klijentima, poput kompanija Lutrija BiH, Vispak, Coca-Cola, Klas, Sprind, Red Bull, Adidas, Bosnalijek, Bosna Bank International, Raiffeisen Bank, Unicredit Bank, Sberbank, No.1, Fan Ferhatović, BH Telecom, Telemach, Turkish Airlines, Burger Bar Sarajevo, HT Eronet, Addiko Bank i mnogim drugim, koji su odabrali SCsport.ba za saradnju.

Ukoliko se i vi želite oglašavati na portalu www.scsport.ba ili sarađivati sa nama na nekom od naših projekata, molimo vas da nas kontaktirate. Pored marketing službe Sport Centra, kompanija 5D-CADD d.o.o. Sarajevo ovlašteni je prodajni partner oglasnog prostora na portalu i projektima Sport Centra.

Uredništvo i novinari SCsport.ba, vođeni sloganom “Smiješ znati sve o sportu” nastavit će se truditi da ispune standarde i želje čitalaca, kako, uostalom, nalaže i sama suština ovog portala.

Vaš Sport Centar

sport centar
KOMENTARI

KOMENTARI

Neko iz mase
Gost

Čestitke Hadisu i ekipi na uspjesima i sretno u nastavku rada.

Novinarr
Gost

Super sjajno cestitam novinarima i redakciji

Novinarr
Gost

Samo nastavite sa autorskim clancima i kolumnama

Forumdzija
Gost

Popravite malo rezultate i tabele i dajte snimke golova sa domacih utakmica. Hoceteli forum imati?

Konkurencija
Gost

Super

Konkurencija
Gost

Cestitamo

wpDiscuz