Sport Centar

Sarajevska Bosna angažovala novo pojačanje

Sarajevska Bosna angažovala novo pojačanje

Nakon Izraela i Katara naredna destinacija mu je RK Bosna.

„Drago mi je što sam se vratio u Bosnu i Hercegovinu. RK Bosna je naš najtrofejniji klub. Igrao sam prije, igrat ću opet za Bosnu. Ekipa je stvarno odlična. Pored mladih generacija koji žele napredovati u sportu, zadovoljstvo mi je igrati i sa starim igračima koji su nekada nosili dres Studenata”, izjavio je Emir Rahimić, dodavši:

“Volim Bosnu ali volim i Konjuh. Ne mogu zaboraviti sve lijepe stvari koje sam doživio u Živinicama. To je moj grad, ali ja sam profesionalac. Ne želim da moj tim, izgubi. Tu sam da pomognem Bosni, pa i protiv Konjuha. Sretan sam što sam potpisao za Bosnu. To je sjajna ekipa koja želi da vrati stari sjaja. Mislim da sam izabrao pravu ekipu. Zahvalio bih se i radnoj grupi RK Bosne koji su u rekordnom vremenu završili moju registraciju. Željan sam igre, željan sam golova ali i pobjeda.”

Rukometni klub Bosna Sarajevo organizuje zanimljivu nagradnu igru za sve posjetioce nadolazećeg ligaškoj okršaja između slavnog sarajevskog kluba i Konjuha iz Živinica, koji je na rasporedu danas, u dvorani Ramiz Salčin – Mojmilo, sa početkom od 20 sati.

Naime, kako bi osvojio dres Rukometnog kluba Bosna, jedan sretni gledatelj, imat će priliku na poluvremenu utakmice pokazati svoje vještine sa rukometnom loptom – sa centra dvorane treba postići gol. Ako uspije, dobit će bordo-bijeli dres Rukometnog kluba Bosna Sarajevo.
Ovim putem Studenti pozivaju sve navijače i simpatizere ovog kluba, ljubitelje rukometa, da dođu u subotu u dvoranu Ramiz Salčin, podrže igrače Bosne, a najsretniji gledaoc će dobiti vrijednu nagradu.

alexis sanchezmilwaukee
KOMENTARI