Sport Centar

Sarajevo želi nastaviti niz pobjeda, Željezničar gostuje nezgodnom Radniku

Sarajevo želi nastaviti niz pobjeda, Željezničar gostuje nezgodnom Radniku

Sarajevo je ušlo u veoma dobar ritam i uvezalo je tri pobjede u domaćem prvenstvu, a sada im u goste dolazi Travnik koji ih je savladao u prvom susretu na Piroti. Miodrag Ješić, trener prvog tima, ima problema sa povredama, a sigurno neće moći računati na Samira Radovca i Advana Kadušića.

Također, Harmony Ikande se žalio na povredu i pod upitnikom je, dok od ranije odvojeno treniraju Dario Purić i Milan Stepanov. S druge strane Almir Memić bit će bez kartoniranih Sanela Kovača, Nedima Mekića i Germaina Kouadia.

Radnik će dočekati Željezničar u Bijeljini, a domaći će biti veoma oslabljeni i fali im veliki broj igrača. Radnik je najprijatnije iznenađenje ove sezone i Željezničaru će biti teško doći do bodova koji su im neophodni u borbi za Evropu, a uz to tim iz Bijeljine im je tradicionalno nezgodan protivnik.

Slavija, koja također igra dobro na iznenađenje mnogih, dočekat će Mladost, koja se nakon nešto lošijeg starta digla u gornji dio tabele. Tim iz Doboja kod Kaknja došao je do sedme pozicije, te bi ovaj susret u Istočnom Sarajevu mogao biti veoma zanimljiv.

dan nezavisnosti bihterry stotts
KOMENTARI