Sport Centar

Sarajevo bez dvojice prvotimaca protiv Veleža: “Žutica” prijeti petorici pred derbi sa Željom

Fudbaleri Sarajeva remizirali su sa Radnikom u Bijeljini 1:1, a osim što su u finišu ostali bez dva bitna boda, Bordo tim je "izgubio" i dva prvotimca za naredno kolo u kojem gostuje Veležu.

Sarajevo bez dvojice prvotimaca protiv Veleža: “Žutica” prijeti petorici pred derbi sa Željom

Fudbaleri Sarajeva remizirali su sa Radnikom u Bijeljini 1:1, a osim što su u finišu ostali bez dva bitna boda, Bordo tim je “izgubio” i dva prvotimca za naredno kolo u kojem gostuje Veležu.

Naime, Darko Lazić i Anel Hebibović su zaradili javne opomene i zbog akumuliranih žutih kartona automatski su suspendovani za derbi u Mostaru koji se igra nakon reprezentativne pauze.

Dodatni problem za Sarajevo predstavlja činjenica da čak pet fudbalera ima po dva žuta kartona i da su u opasnosti da propuste sarajevski derbi u slučaju da “požute” u Vrapčićima.

Besim Šerbečić, Bojan Letić, Alen Mustafić, Benjamin Tatar i Mersudin Ahmetović morat će biti nešto oprezniji protiv Rođenih ukoliko žele nastupiti protiv Željezničara, u susretu koji se igra 30. novembra na stadionu Asim Ferhatović Hase.

FK Sarajevo

anel hebibovicdarko lazicfksarajevo
KOMENTARI

KOMENTARI

East side
Gost

Sudija ( Mujić) delegiran po nalogu porodice Osim i kriminalaca iz NS BiH je u Bijeljini odradio ono što mu je bilo naređeno samo mislim da im ni to neće pomoći jer po cijenu da ne pobjedimo u Mostaru čuvaćemo se za njih.

A. O
Gost

Usroooo Ursefeeee daviče te Rahmanovič. Ako ne bude plata ove sedmice😂

Bluemania
Gost

mozes samo peticu fasovat… opet…

ATALANTA 0:8
Gost

comment image&ehk=q31HMh7aR8a5hwyiX1iAn6WbE8mDr1SrgurgQk9lS4s%3d

A. O
Gost

comment image&ehk=r5KQKnpHrKA3ykG5IdnbyjWEBojV0k8a1dJKd%2bh7g14%3d

wpDiscuz