Sport Centar

Saopštenje sa Grbavice: Pokrenuta prinudna naplata nad računom FK Željezničar

Fudbalski klub Željezničar objavio je saopštenje kojim se navodi da je počela prinudna naplata nad računom FK Željezničar.

Saopštenje sa Grbavice: Pokrenuta prinudna naplata nad računom FK Željezničar

Fudbalski klub Željezničar objavio je saopštenje kojim se navodi da je počela prinudna naplata nad računom FK Željezničar.

Tekst saopštenja prenosimo u cijelosti:

“FK Željezničar obavještava bh. javnost da je danas pokrenuta prinudna naplata nad računom FK Željezničar u iznosu od 128.000 KM na ime zateznih kamata po pravosnažnim presudama iz 2006. i 2008. godine, a na ime plata i bonusa za gospodina Amara Osima u 2002. i 2003. godini.

Prema raspoloživoj dokumentaciji osnovni dug od 72.000 KM koji je osnovica za obračun kamate u iznosu od 128.000 KM, odnosi se na plate i bonuse za navedeni period, a gospodinu Osimu je sa računa Kluba dva puta isplaćen, prvi put 2010. i drugi put 2015. godine.

Uvažavajući cjelukupne odnose i činjenicu da postoje nerazjašnjene transakcije i okolnosti u vezi novčanih tokova iz tog perioda, Klub će iskoristiti sve mogućnosti da zaštiti svoj interes, jer smatra da je navedeni dug regulisan, a sve transakcije između gospodina Amara Osima i Kluba će biti ponovo preispitane”, navodi se u saopštenju sa Grbavice.

amar osimfkzeljeznicar
KOMENTARI

KOMENTARI

Genjobutra
Gost

Znači Amar tužio svog Želju…tužno😪

Amar
Gost

Ta kriminalna familija nam je nanijela najvise stete u nasoj istoriji. Prvo je onaj stari kriminalac i prevarant prodavao utakmice naseg Zelje za 50 njemackih maraka i sud nas je zbog toga izbacio u drugu ligu, pa nas je ovaj njegov sin opljackao do gole koze i na kraju pobjegao glavom bez obzira a sada nas ponovo tuze i traze jos. FUJ STOKO POHLEPNA!!!!

Hamid
Gost

Ako je zaista ovo istina, to je velika bruka od strane onih koji se zaklinju u tekovine Željezničara

yellow
Gost

Amar se samo na ovaj nacin oprasta od svog Zelje i svojih navijaca, nista posebno, salje svima poruku – jedite govna!

Neko iz mase
Gost
senad misimovic nije vrijedan amarovog govneta, a ti zubane na gadne nacine putem ovog portala svo ovo vrijeme pokusavas zastitit “komsiju” misimovica, egocentrika koji je samo sam sebi vazan, a vidim izgleda i tebi, jer ste svi s njim hajrovali dovodeci poluamatere i hocete da i dalje harate ostankom ublehasa. carsijanerski mentalitet se uvukao u nacin vodenja zelje vec 4 tu godinu zaredom i zbog toga nas nema niti ce nas biti nigdje na rezultatskom planu. vrijeme je vec pokazalo da ne znaju i da napredak s njima nece doci. (sportski rezultati, ne gradevinsko-administrativne intervencije i medijska hajka na sve… Čitaj više »
wpDiscuz