Sport Centar

Ruizov otac bolno iskren: Nije me slušao, sada će biti drugačije jer će ga svi prijatelji napustiti

Ruizov otac bolno iskren: Nije me slušao, sada će biti drugačije jer će ga svi prijatelji napustiti

Andy Ruiz Junior je u subotu jednoglasnom odlukom sudaca poražen od Anthonyja Joshue, koji je tako u svoje vlasništvo vratio četiri svjetska pojasa.

Meksički borac je nakon borbe osjetio potrebu da se ispriča svojoj obitelji i trenerima zbog slabe pripreme uoči borbe.

Moj otac, moj tim i ja smo razgovarali, trebao sam ih više slušati. Nisam se trebao udebljati. Pokušao sam se sam pripremiti. Oprosti, Manny (njegov trener Robles) i oprosti, tata. Trebao sam vas više slušati“, rekao je Ruiz Jr. na konferenciji za medije odmah nakon meča.

Njegov otac je sada dao brutalno iskren intervju u kojem je detaljno opisao koliko je loš bio njegov kamp.

Andy je mislio da će mu težina dobro doći u borbi. Rekao sam mu prije mjesec da mu nije dobra težina i da će biti umoran, da se neće moći kretati. Trebao je izgubiti na težini. Prekomjerna težina, to je bio problem. Bio je pretežak za njegovo tijelo. Ništa nije napravio kako treba pa je sad naučio lekciju. Rekao sam mu da mora smršavjeti. Nije me slušao zbog slave. Važniji su mu bili Rolls Royce, i njegovi prijatelji, priređivao je zabave i nije slušao nikoga“, rekao je Andy Ruiz Senior za Boxing Social pa dodao:

Sada će biti drugačije jer će ga svi prijatelji napustiti. Napravit ćemo dobar kamp i angažirati dobrog psihološkog trenera. Nismo imali dobrog psihološkog trenera. Sav trening je odradio sam. Govorio sam mu da mora imati dobrog psihološkog trenera, ali nije me slušao. Sad kad zna da mu treba, poslušat će me, angažirati ga i smršavjeti. Tada će biti i jak. Bit će drugačiji tip“, zaključio je Ruiz stariji.

andy ruizanthony joshua
KOMENTARI

KOMENTARI

Jaran
Gost

Jbt, ja retardiranog teksta. Pa covjece, ne moras svaku rijec/recenicu prevoditi. Bitna je srz.

wpDiscuz