Sport Centar

Royal Jelly Liga srednjih škola: Golijada u finalu, trijumf Ugostiteljsko-turističke škole

I finale u Royal Jelly Ligi srednjih škola, baš kao i završni dvoboj u FIT keks Ligi srednjih škola, protekao je uz vatromet golova. Na kraju je slavila ekipa Srednje ugostiteljsko-turističke škole, rezultatom 3:2.

Royal Jelly Liga srednjih škola: Golijada u finalu, trijumf Ugostiteljsko-turističke škole

Srednja medicinska škola Bjelave – Srednja ugostiteljsko-turistička škola 2:3 (Bešić, Karišik / Sarvan x2, Ogrešević)

Na početku utakmice Ugostiteljsko-turističku školu spasila je stativa. Nedugo nakon toga Deni Sarvan je pogodio za vodstvo Ugostiteljsko-turističke škole. Medicinska škola je u nastavku pokušala doći do gola uglavnom dalekometnim udarcima. U finišu prvog poluvremena su uspjeli, a za 1:1 je pogodio Hamza Bešić. Odmah na početku drugog dijela Medicinska škola je došla u prednost od 2:1 golom Alije Karišika. Ugostiteljsko-turistička škola brzo je došla do preokreta od 3:2, a golove su postigli Deni Sarvan i Salem Ogrešević. Medicinska škola imala je nekoliko prilika za izjednačenje, ali rezultat se nije mijenjao.

Srednja medicinska škola Bjelave: Adis Zulčić, Ermin Mirvić, Vedad Čutuk, Kenan Mirvić, Belmin Avdić, Alija Karišik, Belmin Zulfalari, Hamza Bešić, Mersin Saljević.

Srednja ugostiteljsko – turistička škola: Imer Ahmeti, Rijad Mahović, Nedim Divjan, Armin Semić, Salem Ogrešević, Deni Sarvan. Mirza Hasančić, Faris Cernica, Kerim Bajramović, Haris Baličevac, Benjamin Šetkić.

Ovaj projekat podržali su Royal Jelly, FIT keks, Sprind, te Coca-Cola HBC B-H d.o.o Sarajevo sa vodom OlimpijaPridružite se i našoj Facebook stranici Liga srednjih škola.

royal jelly liga srednjih skola
KOMENTARI

KOMENTARI

ape
Gost

Drugi pogodak je postigao Benjamin Šetkić za Ugostiteljko – Turističku školu.

Nune
Gost

Intervju nam treba

Nisam Nune
Gost

Hocemo interviju

wpDiscuz