Sport Centar

Reprezentativac Srbije ostaje u Engleskoj: “Aleksandar Veliki” potpisao novi ugovor

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović, i naredne sezone će nositi dres engleskog Fulhama, pošto je sinoć produžio ugovor s ovim klubom do 2024. godine.

Reprezentativac Srbije ostaje u Engleskoj: “Aleksandar Veliki” potpisao novi ugovor

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović, i naredne sezone će nositi dres engleskog Fulhama, pošto je sinoć produžio ugovor s ovim klubom do 2024. godine,

Fulham nije izborio opstanak u Premier ligi, ali je korpulentni napadač svejedno odlučio ostati na Craven Cottageu. Dodijeljen mu je i zanimljiv nadimak prilikom predstavljanja – Aleksandar Veliki.

“Osjećam se sjajno. Sretan sam i jedva čekam narednu sezonu. Radujem se što ću i dalje igrati u Fulhamu”, izjavio je Mitrović za klupsku televiziju.

Potvrdio je i kako je bilo dosta zainteresovanih klubova za njega.

“Bilo je dosta zainteresovanih klubova, ali sam odlučio da ostanem jer mi je lijepo i spokojan sam u Fulhamu. Moja djeca, žena i porodica su sretni ovde. Fulham je moj dom i sretan sam zbog novog ugovora. Od prvog dana kada sam došao ovdje primili su me fenomenalno, i klub i navijači. Motivisan sam. Svakog jutra kada dođem u klub sretan sam što sam ovde. Našao sam i sreću i strast na Craven Cottageu”, tvrdi Mitrović.

aleksandar mitrovicfulham
KOMENTARI

KOMENTARI