Sport Centar

Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci bez problema savladala i Hrvatsku

Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci danas je u prvom meču Evropskog prvenstva pobijedila Holandiju rezultatom 3:0, a sada su naši "zlatni momci" ostvarili trijumf i protiv Hrvatske po setovima 25:21, 25:21, 25:13.

Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci bez problema savladala i Hrvatsku

Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci danas je u prvom meču Evropskog prvenstva pobijedila Holandiju rezultatom 3:0, a sada su naši “zlatni momci” ostvarili trijumf i protiv Hrvatske po setovima 25:21, 25:21, 25:13.

Naša reprezentacija nije imala problema u prvom meču protiv Holandije, ali isto tako bez muke su savladali i Hrvatsku. U prva dva seta bilo je koliko-toliko zanimljivo, a identičnim rezultatima pripali su našem timu sa 25:21.

Ipak, u trećem setu naši “zlatni momci” su “pregazili” Hrvate sa 25:13 i tako došli do još jedne ubjedljive pobjede bez izgubljenog seta.

BiH je nakon današnje dvije utakmice druga u grupi B, a prvoplasirana je Rusija koja također ima dvije pobjede. Upravo naredni susret je protiv Rusa, a igra se u utorak (16:07.) sa početkom u 11:45, a isto dana u 16:00 igramo protiv Poljske.

reprezentacija bih u sjedecoj odbojci
KOMENTARI

KOMENTARI