Sport Centar

Remetić obavio prozivku u Tešnju: Tri nova imena u TOŠK-u, Edson Leonel stiže na probu

Danas je u prostorijama TOŠK-a iz Tešnja obavljena prozivka igrača i odrađen prvi trening na stadionu "Luke".

Remetić obavio prozivku u Tešnju: Tri nova imena u TOŠK-u, Edson Leonel stiže na probu

Danas je u prostorijama TOŠK-a iz Tešnja obavljena prozivka igrača i odrađen prvi trening na stadionu “Luke”.

Igračima su se obratili predsjednik kluba i članovi UO, koji su im poželjeli sreću i dobre rezultate u nastavku sezone. Na prvom treningu je prisustvovao 21 igrač.

Trener Igor Remetić je rekao kako je pun motiva i ambicije pred početak ovih priperma, a TOŠK su do sada pojačala tri fudbalera – Renato Skoko, Osmo Nuhanović i Mahir Skopljak.

“Pun motiva i ambicija krećem u ove pripreme na dobro poznatom mjestu. Prvo želim da igrači budu zdravi i da od njih izvučemo 120 posto jer je ovo jedan novi tim u odnosu na jesenji dio. Kao što je poznato ostali smo bez : Koprivice, Mazića, Poturalića, Jusića a Šehić se vratio sa posudbe”, rekao je Remetić, koji je otkrio da su tri igrača na probi, a uskoro će na istu stići i Edson Leonel.

“Vjerujem da su igrači koji su stigli kvalitetna riješenja na deficitarnim pozicijama i da ce TOŠK imati jak tim. Stigli su: Skoko, Nuhanović, Skopljak, dok u narednim danima očekujemo dodatna pojačanja. Još su tu 3 igrača na probi (Šer, Kulovac i Halilović) a uskoro će na probu stići i Edson Leonel”, istakao je Remetić.

Trener tima iz Tešnja je najavio da će ekipa sredinom februara pokušati otići na pripreme u toplije krajeve.

“Vremenske prilike nam za sada otežavaju ovaj dio priprema. Sredinom februara ćemo pokušati otići u toplije krajeve naše zemlje ili Hrvatske. Ambicije su jasne pokušat iskoristiti pritisak koji je na Olimpiku, 6 bodova nije nedostižno”, zaključio je Remetić.

igor remeticnktosktesanj
KOMENTARI

KOMENTARI