Sport Centar

Ratkovica i Robinson nova pojačanja Partizana

Ratkovica i Robinson nova pojačanja Partizana

Novi košarkaš Partizana je ponikao u KK Beopetrol, a najveći dio svoje karijere je proveo u Nemačkoj, igrajući za Oldenburg, Artland i Tibingen. Takođe, Branislav je igrao i za KK Atlas, Mega Vizuru, Aliagu Petkim i Olin Edirne.

“Drago mi je što sam došao u Partizan, klub za koji navijam od malena. Iako sam deset godina proveo u inostranstvu, sa velikom pažnjom sam pratio sve igre crno-belih. Prije nekoliko godina je bilo pregovora koje smo eto sada uspjeli da realizujemo. Jednostavno je, Partizan se ne odbija iako imaš i neke druge ponude. Drago mi je što sam ponovo u Srbiji i što ću raditi sa trenerom Džikićem sa kojim sam jedno kratko vreme sarađivao u Atlasu.” – rekao je Ratkovica odmah nakon potpisivanja ugovora.

Ovaj 31-godišnjak će se pridružiti ekipi na početku priprema za narednu sezonu i zadužiće dres sa brojem 6, a poslije angažovanja Branislava Ratkovice, Stefana Birčevića i Đorđa Majstorovića, Partizan je doveo još jedno dobro pojačanje.

U pitanju je playmaker Frank Robinson koji može igrati na poziciji beka šutera, a prošlu sezonu je proveo u Turskoj gdje je nastupao za Istanbul DSI.

U Turskoj je prosječno bilježio 15.7 poena, a imao je i 4.5 skokova, te 3.1 asistenciju po susretu.

adnan caticmirza teletovic
KOMENTARI

KOMENTARI