Sport Centar

Prosinečki: Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i tata Asmira Begovića

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki u intervju za FTV govorio je o aktuelnim temama vezanim za našu selekciju.

Prosinečki: Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i tata Asmira Begovića

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki u intervju za FTV govorio je o aktuelnim temama vezanim za našu selekciju.

Pored najave predstojećih kvalifikacionih susreta sa Italijom i Lihtenštajnom kao i baraža za EP koji nas očekuje, popularni Žuti je prokomentarisao i nedavne krtike koje je putem društvenih mreža uputio otac Asmira Begovića, golmana Qarabaga koji se nije našao na posljednjem spisku reprezentaivaca.

Svako ima pravo na svoje mišljenje i svako ima pravo davati optužbe o nečijem radu, pa tako i Begovićev tata. Ne pridajem tome toliko važnosti, jer radimo sve što je najbolje za reprezentaciju“, izjavio je Prosinečki.

Najzanimljvije pitanje vjerovatno se tiče ugovora selektora, koji je jasno potvrdio da ostaje do baraža, a da će daljnji angažman svakako zavisiti od eventualnog plasmana na EP.

Moj ugovor važi do kraja kvalifikacija, odnosno do baraža. A poslije toga, svi dobro znamo kako to ide. Ako se plasiramo na EP sve će biti najbolje, a ukoliko ne prođemo tražit će se nove solucije. To je jednostavno tako”, kazao je selektor, a kompletan intervju pogledajte klikom OVDJE.

KVALIFIKACIJE ZA EP, GRUPA J

asmir begovickvalifikacije za euro 2020robert prosinecki
KOMENTARI

KOMENTARI