Sport Centar

Promjene u Radniku: Otišla dva ponajbolja igrača, stigao bivši član Zrinjskog, pojačali i stručni štab

Radnik iz Bijeljine je odradio prozivku i prvi trening, nekoliko odlazaka, tri nova igrača na spisku, pojačan i stručni štab.

Promjene u Radniku: Otišla dva ponajbolja igrača, stigao bivši član Zrinjskog, pojačali i stručni štab

Radnik iz Bijeljine je odradio prozivku i prvi trening, nekoliko odlazaka, tri nova igrača na spisku, pojačan i stručni štab.

Fudbaleri Radnika počeli su pripreme za drugi dio šampionata. Šef struke Mladen Žižović rekao je novinarima da se nada da će Radnik u drugom dijelu prvenstva igrati još bolje i kvalitetnije nego što je to bio slučaj jesenas. Radnik će u nastavku šampionata igrati bez Aleksandra Glišića, kome je istekao ugovor i koji traži inostrani angažman, dok su dovedena tri mlada i perspektivna igrača, kojima će se pružiti šansa. Pored mladih fudbalera, Radnik je u potrazi za još tri fudbalera. Stručni štab je pojačan sa pomoćnim trenerom, a riječ je o Stefanu Jankoviću koji je radio u FK Vojvodina, stoji u zvaničnom saopštenju kluba iz Bijeljine.

Veći dio priprema Radnik će odraditi u Bijeljini, ali će boraviti i na crnogorskom primorju, sada već tradicionalnom odredištu bijeljinskog premijerligaša.

“Nadamo se da ćemo ispuniti sve zahtjeve koje Uprava kluba postavla ispred nas kako bi doveli klub u jednu mirnu luku ostvarujući dobre rezultate i što prije obezbjediti opstanak. Veći dio prirpema obavićemo u Bijeljini nekih 15 dana a zatim se 1. februara selimo na crnogorsko primorije, gdje ćemo brusiti formu do početka šampionata. Biće tu i prirpemnih utakmica od kojih je prva sa federalnim prvoligašem Orašjem 26. februara”, kaže trener Radnika Mladen Žižović.

Bijeljinci su prirpeme odpočeli sa tri nova igrača koja su pojačala redove Radnika.

“Danas je ugovor potpisao Stefan Barić (1991), doskorašnji fudbaler Zrinjskog koji igra na poziciji krilnog napadača, ali smo dobli i dva mlada talentovana igrača Kenana Delića (1999), iz NK Dugo Polje, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, te Dino Mujkić (1995), koji je jedan od najboljih strijleaca Druge lige Federacije BiH. Igrajući za FK Prilug, postigao je 18 pogodaka tokom jeseni i pokušaćemo da im damo priliku ove sezone da ih afirmišemo koliko god je to moguće”, rekao je trener Radnika Mladen Žižović.

Igrači koji su se odazvali prozivci: Mladen Lučić, Igor Marković, Pavle Sušić, Samed Hodžić, Demir Peco, Emir Hodžurda, Ognjen Đelmić, Tarik Isić, Aleksandar Vasić, Josip Šantić, Nikola Popara, Nedim Mekić, Marko Despotović, Dragan Živanović, Jovan Motika, Vladimir Bradonjić, Domagoj Franić, Irfan Hadžić, Alem Merajić, Slaviša Radović, Željko Krsmanović, Velibor Đurić, Nenad Nikić, Mile Purić, Mustafa Šukilović, Kenan Delić, Stefan Barić, Dino Mujkić. Opravdano odsutan: Radosav Aleksić. Iz kluba otišli: Aleksandar Glišić, te Dušan Martinović koji je prestao sa aktivnim igranjem fudbala.

fkradnik
KOMENTARI

KOMENTARI